Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011 16:26

Διπλό χτύπημα στο τέλος για τον Πύργο

pyrgos-karterados_1_30-10-2011

Σε ματς για την δεύτερη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β κατηγορίας Κυκλάδων, ο Α.Ο Πύργου επικράτησε του Α.Ο Καρτεράδου με τελικό σκορ 2-0.

Πάντως κατά κοινή ομολογία η ομάδα του κ. Τζούρου πήρε τους τρεις βαθμούς πολύ δυσκολότερα από ότι μαρτυρά το τελικό αποτέλεσμα, μιας και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού.

 

Το πρώτο ημίχρονο: Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού κύλησαν με τις δύο ομάδες να είναι επιφυλακτικές και να παρακολουθούμε κυρίως κάποιες αναγνωριστικές μπαλιές, χωρίς να έχει σημειωθεί κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από τις δύο εστίες. Αυτή ήταν πάνω κάτω και η εικόνα ολόκληρου του πρώτου ημιχρόνου το οποίο και έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Από τη μία πλευρά, ο τυπικά γηπεδούχος Πύργος φαινόταν να ελέγχει το ρυθμό της αναμέτρησης και να επιχειρεί να απειλήσει κυρίως από τις πτέρυγες, με τους ταχύτατους Φύτρο και Αγκαράι. Οι επελάσεις ωστόσο των ακραίων μεσοεπιθετικών δεν έφερναν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού είτε οι μέσοι του Καρτεράδου «έκοβαν» τις όποιες προσπάθειες, είτε η μπάλα απομακρυνόταν από την άμυνα των φιλοξενούμενων μετά τα άσχημα γυρίσματα της μπάλας προς την περιοχή. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την αργή κίνηση των παικτών στον άξονα, δυσχέραιναν την προσπάθεια του Πύργου για μια πιο ορθολογική επιθετική ανάπτυξη. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Καρτεράδου είχε σαφώς πιο αμυντικογενή προσανατολισμό, χωρίς ωστόσο να κλείνεται πολύ πίσω στην άμυνα. Αντιθέτως, οι επιθετικοί του Καρτεράδου πίεζαν πολύ ψηλά, ώστε να αναγκάζουν σε λάθη τους αντίπαλους αμυντικούς, ενώ και οι υπόλοιποι παίκτες φάνηκαν καλά προετοιμασμένοι και διατηρούσαν πολύ σωστά τις θέσεις τους στον αγωνιστικό χώρο. Αρωγός στις προσπάθειες του Καρτεράδου υπήρξε και ο ευνοϊκός άνεμος, ο οποίος δυσκόλευε ως ένα βαθμό την απομάκρυνση της μπάλας από την άμυνα του Πύργου.  Στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου είχαμε τις πιο αξιόλογες στιγμές , και αυτές για τον Α.Ο Πύργου, ο οποίος απείλησε με μαρκινά κυρίως σουτ και κάποιες στημένες φάσεις, όπως το απευθείας κτύπημα φάουλ του Αγκαράι που έφυγε ελάχιστα άουτ.

pyrgos-karterados_2_30-10-2011

Το δεύτερο ημίχρονο: Ένα εντελώς διαφορετικό ημίχρονο παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου. Ο Α.Ο Πύργου, έχοντας αυτή τη φορά τον αέρα με το μέρος του, δεν άφησε κανένα περιθώριο ανάπτυξης στον Α.Ο Καρτεράδου, του οποίου όλες σχεδόν οι επιθετικές ενέργειες ανακόπτονταν στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Πύργος από την άλλη σφυροκοπούσε διαρκώς την αντίπαλη άμυνα, ξανά από τις ταχύτατες του πτέρυγες, αλλά αυτή τη φορά και στον άξονα η δουλειά γινόταν σωστά, με αποτέλεσμα να έχει κλειστεί ο Καρτεράδος στο μισό γήπεδο. Ωστόσο οι παίκτες του Πύργου είτε ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια είτε έκαναν βιαστικά την τελική πάσα. Πιο χαρακτηριστικές στιγμές στο διάστημα αυτό ήταν η αδύναμη κεφαλιά του Γεωργιάδη, το μαρκινό φάουλ του Αγκαράι που έφυγε λίγο έξω καθώς και το απευθείας κτύπημα φάουλ του Φύτρου, που κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καρτεράδου. Η πιο σημαντική ωστόσο ευκαιρία του παιχνιδιού χάθηκε στο 80' όταν μετά από γύρισμα από τα δεξιά,ο Χαλβατζής που μόλις είχε εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο δεν μπόρεσε προ κενής εστίας να πετύχει την μπάλα και να τη στείλει στα δίκτυα. Ό,τι δεν έγινε στη φάση αυτή, έγινε λίγο αργότερα, όταν μετά από συνωστισμό στην περιοχή του Καρτεράδου, η μπάλα στρώθηκε προς τα έξω στον Γεωργιάδη ο οποίος με δυνατό σουτ στη δεξιά γωνία έλυσε το γόρδιο δεσμό για την ομάδα του Α.Ο Πύργου., γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους ανθρώπους της ομάδας. Στα λίγα λεπτά που απέμεναν ο Καρτεράδος βγήκε μπροστά πραγματοποιώντας την ύστατη προσπάθεια για την ισοφάριση. Έτσι δημιουργήθηκαν κενά στα μετόπισθεν και σε μια αντεπίθεση του Πύργου στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης ο Φύτρος Σ. με ωραία προσπάθεια και σουτ από τα δεξιά έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίκτυα σφραγίζοντας με τον τρόπο αυτό το πρώτο τρίποντο στη σεζόν για την ομάδα του Πύργου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για ένα ακόμη ματς, στις εξέδρες του Δημοτικού Γηπέδου Καμαρίου βρέθηκε αρκετός κόσμος, γεγονός ιδιαίτερα ικανοποιητικό. Επίσης, παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για ένα τοπικό ντέρμπι το πνεύμα μεταξύ των παικτών αλλά και των ανθρώπων των δύο ομάδων ήταν ιδιαιτέρως φίλαθλο, χωρίς αντιαθλητικές ενέργειες και αντιδράσεις, κάτι που φαίνεται και σε σχετική φωτογραφία, όπου ποδοσφαιριστής του Α.Ο Πύργου βοηθά παίκτη του Α.Ο Καρτεράδου που βρίσκεται στο έδαφος.

pyrgos-karterados_3_30-10-2011

Στην επόμενη αγωνιστική ο Α.Ο Πύργου υποδέχεται την Αναγέννηση Νάξου, ενώ ο Α.Ο Καρτεράδου έχει ρεπό. Πάντως είναι πιθανό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν τα αναβληθέντα παιχνίδια και έτσι η ομάδα του Καρτεράδου να ταξιδέψει στην Ίο για το ματς με την τοπική ομάδα.

Δείτε εδώ την ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ και τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ της Β' Κατηγορίας του 2ου ομίλου

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Α.Ο ΠΥΡΓΟΥ: (ΤΖΟΥΡΟΣ Λ.): ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, ΗΟXHAIJ, ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ, ΔΑΜΙΓΟΣ,ΝΟΜΙΚΟΣ(ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ 77’),ΛΥΓΝΟΣ, ΦΥΤΡΟΣ Σ(ΚΑΤΣΙΠΗΣ 93). ΧΡΥΣΟΧΟΟΣ, ΑΓΚΑΡΑΪ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ (35 ΚΥΒΡΙΚΟΣΑΙΟΣ)
ΚΥΒΡΙΚΟΣΑΙΟΣ,ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ,ΚΑΤΣΙΠΗΣ,ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ,ΒΛΑΧΟΣ,ΦΥΤΡΟΣ Μ., RIZAH

Α.Ο ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΥ: (ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ): ΔΟΪΤΣΙΔΗΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΣΑΛΑΤΑΪ,ΠΡΕΚΑΣ, ΦΩΤΕΙΝΟΣ, ΚΑΒΑΛΡΗΣ, ΧΑΛΑΡΗΣ, ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ( ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ 82’), ΔΕΝΑΞΑΣ, ΜΑΡΚΟΖΑΝΕΣ, ΒΑΖΑΙΟΣ( ΡΟΥΣΣΟΣ 70’)
ΡΟΥΣΣΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΜΑΚΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΟΡΩΤΟΣ, ΦΩΤΕΙΝΟΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares