Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011 12:18

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΕΡΣΑΝΙ-ΤΡΑΓΑΙΑ

ASTERAS-AO_PYRGOU_FASH_630X300

Ένας αξιόλογος φιλικός αγώνας έγινε την Κυριακή στο γήπεδο Αγερσανίου μεταξύ του Αγερσανίου και της Τραγαιας που έληξε ισόπαλο 3-3.

Η αναβολή των αγώνων έδωσε την ευκαιρία στους 2 προπονητές Σ. Πολέμη και Α. Κατσουλη να δοκιμάσουν αρκετούς ποδοσφαιριστές τους και να δουν κάποια πράγματα ώστε να είναι έτοιμοι για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ουδόλως πάντως τους ενδιέφερε το σκορ αφού χρησιμοποίησαν όσους ποδοσφαιριστές είχαν στην διάθεση τους. Από 1 ημίχρονο ειχε η κάθε ομάδα. Στο 1ο σαφή η υπεροχή της Τραγαίας η οποία προηγήθηκε με τον Μαρούλη με έξοχο πλασέ στο 15'. Έπειτα από έξοχη μεταβίβαση του Αλιμπέρτη ο Φρατζεσκος από κοντά έκανε το 2-0 στο 22'. Με έξοχο σουτ ο Δενδρινος 5' αργότερα έκανε το 3-0. Ο Μπακαλος με κοντινό πλασέ μείωσε σε 3-1 λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου. Αλλαγή σκηνικού είχαμε στο 2ο ημίχρονο . Το Αγερσανί πήρε τα ηνία του αγωνα. Ο δραστήριος Παπακωσταντης με έξοχο βολέ μείωσε στο 52' ενώ στο 60' ισοφάρισε ο νεαρός Τουμπακαρης Εμ. με κοντινό πλασέ. Όπως προαναφέραμε ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις και γκολ που ικανοποίησε τους αρκετούς φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Ο Αστέρας Τραγαιας στο 1ο ημίχρονο που χρησιμοποίησε τους λεγόμενους βασικούς έδειξε στοιχεία πολύ καλής ομάδας και θα είναι πιστεύουμε μια από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Έπεσε στο 2ο αφού οι πολλές αλλαγές τους αποσυντόνισαν. Από την άλλη ο Σ. Πολέμης προσπαθούσε με αλχημείες να στήσει μια ανταγωνιστική ομάδα. αφού για διάφορους λόγους δεν κατέβηκαν πολλοί ποδοσφαιριστές. Όλη σχεδόν η βασική άμυνα αφού ο Ονταιρ, Φακινος, Παπανικολαου Σ.,Ζουλης, Μπειλ, Ζηνδρος, ο τερματοφύλακας Χωριανόπουλος, οι μέσοι Δεγαιτας Γ.,Μπελεγκου, Κεραμιωτης, Γρατσιας, επίσης ο έμπειρος επιθετικός Μαστρογιαννακης καθώς και οι μικροί Σαντα , Ζανος, Μπαλατζιας και Μπουλαρη. Πάντως και τα παιδιά που κατέβηκαν τα πήγαν πολύ καλά και έδειξαν το βάθος που υπάρχει στην ομάδα του Αγερσανίου και η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον Σ. Πολέμη, που ήταν πολύ στενοχωρημένος ένεκα του ότι πολλοί ποδοσφαιριστές του σνομπάρισαν το ματς και δεν κατέβηκαν, ενώ ουδείς εκ της διοίκησης, έκτος του Μ. Μαργαρίτη, δεν εδεησε να έρθει να δει το ματς παρόλο που είχαν ειδοποιηθεί. Τέλος πάντων, για την ιστορία το Αγερσανί κατέβηκε με τους

1.ΛΟΥΛΑΣ Μ. 2. ΣΦΥΡΟΕΡΑΣ Ν. (ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ Π.) 3. ΠΙΤΤΑΡΑΣ Ν. (ΜΠΟΥΖΟΥΝΗΣ Μ.) 4. ΣΕΜΕ Κ. 5. ΔΕΓΑΙΤΑΣ Τ. 6. ΛΙΚΑ Δ. (ΖΟΤΕ Ε.) 7. ΣΕΡΓΗΣ Κ. (ΤΟΥΜΠΑΚΑΡΗΣ Ε.) 8. ΒΑΓΕΝΑΣ Κ. 9. ΜΠΑΚΑΛΟΣ Κ. 1Ο. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΗΣ Σ. 11. ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΣ Γ. (ΤΟΥΜΠΑΚΑΡΗΣ Ι.)

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares