Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2018 00:08

Σκέντζος: Θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό (vid)

Πρωταθλητισμός, καλό ποδόσφαιρο και πειθαρχία ήταν οι τρεις βασικές λέξεις που ακούστηκαν από τα χείλη του προπονητή του Πανθηραϊκού, Ανδρέα Σκέντζου, στις δηλώσεις που παραχώρησε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας που έγινε την Τετάρτη 1 Αυγούστου.

Ο ικανότατος κόουτς που πέρυσι οδήγησε την ομάδα της Σαντορίνης στη 2η θέση στον 7ο όμιλο, έθεσε υψηλά τον πήχη στην κάμερα του sportcyclades.gr, όπως είχε κάνει και στη συνέντευξη τύπου που μας είχε παραχωρήσει προ ημερών λέγοντας:

''Πάνω απ' όλα να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και μέσα από τη δουλειά που θα γίνει εντός του γηπέδου θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό. Βέβαια ο στόχος μας κάθε Κυριακή είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο''.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει κάποια μεταγραφική προσθήκη που πρέπει να κάνει η ομάδα, ο κ. Σκέντζος τόνισε: ''Έχουμε μπροστά μας 40 ημέρες περίπου για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και εφόσον χρειαστούμε ενίσχυση θα γίνει κάποια προσθήκη, αλλά όπως σας είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη 90% έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ μας''.

Στον επίλογο του, ο πρώην άσος του Αρη και του ΟΦΗ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας λέγοντας: ''Ο κόσμος θα πρέπει να μας στηρίξει και από την πλευρά μας θα δώσουμε τα πάντα για να τον ικανοποιήσουμε''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares