Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 14:14

Έντονη διαμαρτυρία του Μαρπησσαϊκού για τον ορισμό των αγώνων

Κύριοι αισθανόμαστε ότι ζούμε τον πλήρη παραλογισμό φέτος από τον τρόπο  με τον οποίο ασκείτε τα καθήκοντα σας. Δεν ξέρετε και δεν έχετε τρόπο να οργανώσετε τον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος μετά την μεγάλη αποχή και την διακοπή των δρομολογίων του πλοίου της γραμμής.

Ακόμα και το σκεπτικό σας για αγωνιστικές τα Σαββατοκύριακα  23-24/12/2017 και  6-7/1/2018 ημέρες γιορτών, αν και ο σύλλογος  μας το στήριξε έπεσε στο κενό.

Αγνοείτε τον Κ.Α.Π  και χωρίς να μας ενημερώσετε, ορίζετε την ομάδα μας να αγωνιστεί την Παρασκευή 02/02/2018  με την ομάδα της Σερίφου και την Κυριακή 04/02/2018 πάλι σε τοπικό ντέρμπι με τον γειτονικό σύλλογο Μ.Ε.Α.Σ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

Δεν προβλέπεται αυτό από τον  Κ.Α.Π    Άρθρο 22   Πρόγραμμα αγώνων  παράγραφος 3.α το οποίο σας το κοινοποιούμε προς ενημέρωσή σας.

Άρθρο 22

Πρόγραμμα αγώνων

3. α)  Σε οποιαδήποτε περίπτωση, μια ομάδα δεν μπορεί να υποχρεωθεί να αγωνισθεί σε δεύτερο αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου Ελλάδος, πριν παρέλθουν δύο πλήρεις ημέρες από τη λήξη του πρώτου αγώνα, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι ημέρες διεξαγωγής του πρώτου και του δεύτερου αγώνα. 

Σας παρακαλούμε πολύ, σεβαστείτε την ιστορία μας και τον ιδρώτα των αθλητών μας.

Δεν είμαστε πειραματόζωα και δεν θα γίνουμε για να είστε αρεστοί εσείς.

Τέλος δεν έχουμε τίποτα απολύτως να χωρίσουμε με τις άλλες ομάδες  των Κυκλάδων. Τους σεβόμαστε και κατανοούμε τα προβλήματά τους και τον αγώνα όπου δίνουν ώστε να υπάρχει αθλητισμός και πολιτισμός σε κάθε χωριό και κάθε νησί.

Μην μας βάζετε απέναντι τους σε άσκοπες διενέξεις αν εσείς δεν μπορείτε να δώσετε λύση στα προβλήματα.

Υστερόγραφο:  Παρόλο όλων τον παραπάνω μέσα στην άγρια νύχτα καταλάβατε το λάθος οπού έχετε υποπέσει και μεταφέρετε τον διπλό αγώνα στον Μ.Ε.Α.Σ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ θέλοντας να κρύψετε της αδυναμίες σας και σκεπτόμενη ότι μας κάνετε και χάρη .

 Κυροί εμείς θέλουμε αξιοκρατία και να αγωνιζόμαστε σε σωστές συνθήκες και για εμάς και για της αντίπαλες  ομάδες οπού η μετακίνησης τους μέσα στην καρδιά του  χειμώνα για τον 2ου όμιλο είναι δύσκολες .

Με εκτίμηση το Δ.Σ του συλλόγου

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares