×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 11:22

Με θετικό πρόσημο έκλεισε ο Αστέρας Μαρμάρων [pics]

Παρά το ακατάλληλο της ώρας και την έλλειψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος, Αστέρας Μαρμάρων και Καρτεράδος  έκαναν το παν για να ευχαριστήσουν τους λιγοστούς φιλάθλους στο γήπεδο των Μαρμάρων, με την ομάδα της Πάρου να κατακτά τη νίκη με 3-1 και να κλείνει με θετικό αποτέλεσμα τη φετινή σεζόν.

Ένα πλούσιο ματς από πλευράς ευκαιριών ήταν το χθεσινό με αρκετές  φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο Καρτεράδος με μπάλα κατοχής να προσπάθησε να ελέγξει το κέντρο με πρωτομάστορα και καθοδηγητή τον αειθαλή Νταρακλίτσα και από την άλλη ο Αστέρας που έπαιξε με  το προσφιλές σε αυτόν παιχνίδι των αντεπιθέσεων.

Προηγήθηκε ο Καρτεράδος

Το σκορ άνοιξαν οι Σαντορινιοί στο 19ο λεπτό με τον Χαραλαμπίδη όταν εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην πλάτη της άμυνας των Παριανών και με πλασέ έγραψε το 0-1 για την ομάδα του. 

 Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι το πρώτο 40λεπτο του παιχνιδιού και στο 36’ θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα τέρματα τους με τον Τζούρο του οποίου η κεφαλιά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Βάκο.

Η απάντηση του Αστέρα ήρθε με τον Ζουμή να χάνει τρείς κλασικές ευκαιρίες στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου και να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι του Φέκα στο  45’.

Ανατροπή

Μπορεί στο δεύτερο ημίχρονο ο Καρτεράδος να  είχε τη μπάλα περισσότερη ώρα στα πόδια του, όμως  ο Αστέρας ήταν αυτούς που έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, κυρίως με τον έμπειρο Ζουμή αλλά και με τον Χριστόφορο ο οποίος πραγματοποίησε την ισοφάριση  (1-1) στο 56ο λεπτό, όταν ο βιρτουόζος επιθετικός των γηπεδούχων έφυγε στην αντεπίθεση και με διπλή προσπάθεια νίκησε τον αλάνθαστο  - μέχρι εκείνο το σημείο – Φέκα.

Ο Καρτεράδος που στην ουσία έπαιζε με 10 παίκτες μετά τον τραυματισμό του Πρέπη Φ., που λόγω τραυματισμού  δεν μπόρεσε να έχει γρήγορες επιστροφές κάτι που το πλήρωσε στο 82 πάλι με τον Χριστόφορο να πλασάρει σωστά κάνοντας το 2-1 για τους γηπεδούχους. Το τελικό 3-1 σημείωσε ο ίδιος παίκτης κάνοντας ταυτόχρονα χατ-τικ τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη της  αναμέτρησης.

Άξιοι

Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας και για τις δύο ομάδες τις οποίες τερμάτισαν στη μέση της βαθμολογίας με 11 και 12 αντίστοιχα, με τον Καρτεράδο να είναι άξιος εκπρόσωπος της Σαντορίνης στη Β΄κατηγορία και τον Αστέρα Μαρμάρων με  οδηγό στον πάγκο του τον  κ. Κένερ, είχε μία πολύ καλή παρουσία, με το χθεσινό τρίποντο να του δίνει την 4η θέση στον όμιλο, που έρχεται σε μία χρονιά που η ομάδα των Μαρμάρων συμμετείχε ξανά στο πρωτάθλημα με μοναδικό στόχο να μη διαγραφεί ο σύλλογος.

Διαιτητές: Καλορογιάννης, Μουτάφης, Μαργαρίτη.

Αστέρας Μαρμάρων: (Κένερ), Βέκο, Κρητικός, Γεροχρήστος, Μπελούκης Σ., Φυρίγγος, Αλιπράντης (75’ Σάμιος Κ.), Αντιπαριώτης, Μπελούκης Τ., Πατρίκου, Ζουμής, Χριστόφορος.

ΑΟ Καρτεράδος: (Νταρακλίτσας), Φέκας, Πρέπης, Πρέκας, Γιώτης, Ξαγοράρης, Μήτσαινας, Νταρακλίτσης, Χαραλαμπίδης, Kulloli, Τζούρος, Τριαντάφυλλος.

Α/Α Ομάδες Βαθμοί Αγώνες
1. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ 26 10
2. Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ 16 9
3. Α.Ο. ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ 12 10
4. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ 11 10
5. Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ 9 10
6. Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ 1 9

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares