×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 01:47

''Θετικός'' στο κλείσιμο της χρονιάς ο ΠΑΣ Νάξου

Την τελευταία του νίκη για τη φετινή σεζόν και μάλιστα εκτός έδρας πανηγύρισε ο ΠΑΣ Νάξου το μεσημέρι της Κυριακής, επί του ΑΜΕΣ Νηρέα στο Δημοτικό γήπεδο του Αρχιλόχου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές, καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, σε έναν αγώνα ωστόσο που δεν καταγράφηκαν αρκετές φάσεις.

Ο ΠΑΣ Νάξου είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια του, ενώ ο Νηρέας προσπαθούσε να βρει την ευκαιρία να βγει στη κόντρα, χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Λουλάι.

Το γκολ για την ομάδα της Νάξου σημείωσε ο Μπάκαλος στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης, δίνοντας έτσι στην ομάδα του το τρίποντο της νίκης.

Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ στάθηκε συν τοις άλλοις ιδιαίτερα άτυχος στην διάρκεια του ματς, καθώς στη προσπάθειά του να πετύχει και άλλα τέρματα, είδε τη μπάλα ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές να τραντάζει τα δοκάρια του αντίπαλου γκολκίπερ.

Διαιτήτευσαν οι Ρούσσος με βοηθούς τους Μαθιουδάκη και Μαργαρίτη.

ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ (Χρυσοχός): Ρούσσος Δ., Βεντούρης, Μπερσάκου, Τσενάϊ, Μπαμπαλιου, Χασανι, Κορτιανός (89’ Σκανδάλης), Ρούσσος Γ., Γκέτσι, Βράπι, Τσαλίκης (46’ Άλκο – 81’ Ρούσσος Γ.)

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ (Σπαής): Λουλάι, Ισμαϊλάι, Πιτταράς, Αντωνίου, Καπαρέλης, Σέργης, Μπάκαλος, Πρεβόλης, Πετρόπουλος (87’ Μελανίτης), Κορρές (46’ Καρούσης), Σκιαδάς  

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares