Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 13:53

Mαρπησσαϊκός-Αστέρας Μαρμάρων 2-2 Δίκαιη μοιρασιά [pics]

Μετά από συναρπαστικό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο αγώνα στο τοπικό ντέρμπι, οι ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, με τον Αστέρα Μαρμάρων να ισοφαρίζει στην τελευταία φάση.

Παρουσία αρκετού κόσμου οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων τα έδωσαν όλα και είδαμε πολλές φάσεις, δοκάρια και 4 γκολ σε ένα πολύ καλό κλίμα με δυνατές μονομαχίες πάντα σε αθλητικά πλαίσια.

ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΝΩΡΙΣ Ο ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ

Μόλις στο 3' και έχοντας τον άνεμο ευνοϊκό οι τυπικά γηπεδούχοι Μαρπησσαίοι άνοιξαν το σκορ.

Μετά από πολύ όμορφη ομαδική ενέργεια ο Τζανακόπουλος Κ. σέντραρε, ο υπηρεσιακός τερματοφύλακας Λ. Χριστόφορος απέκρουσε ασθενώς και ο Σ. Κρητικός έστειλε με κοντινό πλασέ την μπάλα στα δίκτυα. Στη συνέχεια ο Αστέρας δεν πτοήθηκε, αντέδρασε και απείλησε 2 φορές με τον Τ. Μπελούκη στο 20' και στο 26'.Ο Μαρπησσαικός στη συνέχεια βγήκε μπροστά και προσπάθησε να διπλασιάσει τα τέρματα του. Όμως πρώτα ο Κ. Τζανακόπουλος στο 28' σημάδεψε το δοκάρι με διαγώνιο πλασέ και στο 35' σε παράλληλη σέντρα ο Σ. Κρητικός αστόχησε σε ωραίο πλασέ από κοντά.Το ημίχρονο έκλεισε με τον Αστέρα να γεμίζει στην μικρή πριοχή και η κεφαλιά προς τα πίσω του Κορρέ να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

Με την έναρξη της επανάληψης ο Φυρίγγος, που έπαιζε στόπερ έκατσε κάτω από τα δοκάρια και μάλιστα στο 47' και 55' αποσόβησε με τα πόδια τον κίνδυνο από σουτ των Σ. Κρητικού και Τζανακόπουλου Κ.. Στο 58' ο Λ. Χριστόφορος, που έπαιξε στην κανονική του θέση, ισοφάρισε σε 1-1 με εκπληκτικό φάουλ στο Γ από τα 30 μέτρα. Το γκολ πείσμωσε τον Μαρπησσαικό που στο 70΄ ξαναπήρε το προβάδισμα με πλασέ του Α. Ρούσσου που αξιοποίησε θαυμάσια πάσα του Βιτζηλαίου. Και ενώ οι αντίπαλοι έμοιαζαν κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αστέρας ισοφάρισε με απροσδόκητο τρόπο. Ο Ν. Κρητικός εκτέλεσε ένα φάουλ από την γραμμή του πλάγιου και ο Γ. Τζανακόπουλος στην έξοδο του προδόθηκε από τα φάλτσα και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του. 

Έτσι με την ισοπαλία σφραγίσθηκαν οι προσπάθειες των δύο ομάδων με το τελικό σκορ να αφήνει μεν παραπονούμενο τον Μαρπησσαικό που δέχθηκε με τέτοιο τρόπο το γκολ, αλλά και να δικαιώνει τον Αστέρα Μαρμάρων που δεν σταμάτησε να μάχεται μέχρι το τέλος.

Διαιτήτευσαν με σωστές υποδείξεις οι Ρούσσος Β., Γρυπάρης και Βαρθαλίτης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ (Γαβαλάς): Τζανακόπουλος Γ., Κορρές, Τριβυζάς, Ρούσσος Μ. ( 79΄ Τσιγώνιας), Αντωνόπουλος, Βιτζηλαίος, 

Κρητικός Σ., Τριαντάφυλλος, Παπαδόπουλος, Τζανακόπουλος Μ.( 61΄ Ρούσσος Χ.), Τζανακόπουλος Κ. ( 58' Ρούσσος Α.).

ΠΑΓΚΟΣ: Κυδωνιεύς, Μπάλιος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ (Κένερ): Χριστόφορος, Αντιπαριώτης, Μπελούκης Σ., Φυρίγγος, Ρούπας, Πατρίκου, Σάμιος Κ. ( 51΄ λ.τ. Σούλι - 80' Κεφαλάς), Κρητικός Ν., Ζουμής, Μπελούκης Τ. ( 46' Σάμιος Γ.).

Βαθμολογία

2017-02-06_4.jpg

DSCN9860 DSCN9861 DSCN9862 DSCN9863 DSCN9864 DSCN9865 DSCN9866 DSCN9867 DSCN9868 DSCN9869 DSCN9870

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares