Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2017 20:07

Νίκη και 2η θέση για τον Καρτεράδο

Σε ένα εύκολο απόγευμα μετατράπηκε για  τον Α.Ο. Καρτεράδου ο αγώνας με τον Νηρέα χθες το απόγευμα στο Δ.Γ. Φηρών, με την ομάδα του Γιώργου Νταρακλίτσα να επικρατεί  με  5-1.

Με αυτή τη νίκη ο Καρτεράδος ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας , φτάνοντας τους 11 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον ΠΑΣ Νάξου.

Οι φιλοξενούμενοι του Νηρέα από την άλλη, πάρα το νεαρό της ηλικίας των περισσότερων παιχτών που έχουν στο δυναμικό τους,  προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και σίγουρα έφυγαν από τη Σαντορίνη συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες.

Όσο αφορά τη διαμόρφωση του σκορ, η ομάδα της Σαντορίνης προηγήθηκε όταν ο Χαραλαμπίδης στο 16'  έκανε το 1-0 και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κασουλάρι διπλασίασε τα τέρματα του Καρτεράδου. Το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Χαραλαμπίδης ξανά στο 27' .

Ο ΑΜΕΣ Νηρέας μείωσε στο 53' σε 3-1 και στη συνέχεια ο Τζούρος πέτυχε το τέταρτο γκολ για την ομάδα του, ενώ ο Ξαγοράρης διαμόρφωσε το τελικό 5-1. 

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Βάιλα και των βοηθών του Ρούσσου και Νομικού.

Συνθέσεις

Καρτεράδος (Νταρακλίτσης) : Ξαγοράρης Α., Κλουβάτος (75΄Τριαντάφυλλος) , Πρέκας (71' Πρέπης Φ.), Γιώτης, Ξαγοράρης Ν., Μήτσαινας, Νταρακλίτσης, Χαραλαμπίδης, Βαρμάζης (46' Φέκα), Τσούρος, Κασουλάρι

ΑΜΕΣ Νηρέας (Χρυσοχός): Ζώτος, Γκέτσι, Μπερσάκου, Αρκουλής, Αλντιού, Ρούσσος Γ-Ζαχ, Ρούσσος Γ-Πετ (46' Ρούσσος Γ-Παν), Χασάνι, Άλκο (61'Κυτσίκου), Σιφναίος, Ζησιμόπουλος 

Η Βαθμολογία

2017-02-05.jpg

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares