Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016 11:32

Στον Άγιο Ιερόθεο ο Γκουτσούλας

Αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα τον Πανθηραϊκό θα τεθεί την ερχόμενη χρονιά ο Βαγγέλης Γκουτσούλας που υπέγραψε στον Άγιο Ιερόθεο. Αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα τον Πανθηραϊκό θα τεθεί την ερχόμενη χρονιά ο Βαγγέλης Γκουτσούλας που υπέγραψε στον Άγιο Ιερόθεο.

Ομάδα ισχυρή που θα εξασφαλίσει άμεσα την παραμονή της και θα μπορέσει στη συνέχεια να τερματίσει στις υψηλές θέσεις της κατάταξης δημιουργεί η διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου, δείχνοντας τις βλέψεις της ενόψει της επόμενης σεζόν.

Καθημερινά γίνονται επαφές με αρκετούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα του τεχνικού επιτελείου, παρότι τα περισσότερα κομμάτια στο παζλ του έμψυχου δυναμικού έχουν συμπληρωθεί. Παρ” όλα αυτά, οι άνθρωποι των “κιτρινόμαυρων” προχώρησαν σε ακόμη μια κίνηση ενισχύοντας τη μεσαία γραμμή. Συγκεκριμένα, οι νεοφώτιστοι προχώρησαν στην απόκτηση του Βαγγέλη Γκουτσούλα ο οποίος επιστρέφει έπειτα από οκτώ χρόνια στην ομάδα των δυτικών προαστίων. Η ποιότητα που διαθέτει είναι αρκετή για να προσδώσει λύσεις στους “κιτρινόμαυρους” γεγονό που θα αποτυπωθεί και εντός αγωνιστικού χώρου. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Πανθηραϊκός ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Αγία Ελεούσα, Κηφισιά, Πανελευσινιακό και Ηλυσιακό. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βαγγέλη Γκουτσούλα. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας έχει γεννηθεί στις 17/8/1989 και αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Η άριστη τεχνική κατάρτιση και το γεγονός ότι αποτελεί έναν από τους καλύτερους μέσους τα τελευταία χρόνια έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της διοίκησης. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Πανθηραϊκός με τη φανέλα του κατέκτησε το νταμπλ στις Κυκλάδες, ενώ το α” εξάμηνο προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Ηλυσιακό συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πορεία της ιστορικής ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ΕΠΣΑ. Ο Γκουτσούλας ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Αγία Ελεούσα, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Βύζαντα Μεγάρων, Ελπιδοφόρο-Κηφισιά και Πανελευσινιακό.

Ο Βαγγέλης Γκουτσούλας επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από απουσία οκτώ χρόνων και είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις.

Η διοίκηση καλωσορίζει τον Βαγγέλη Γκουτσούλα στην ομάδα και του εύχεται ό,τι καλύτερο.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares