Κυριακή, 08 Μαΐου 2016 10:44

Μια χρονιά γεμάτη μεταδόσεις

Αν και για εμάς δεν υπάρχει ποτέ εφησυχασμός, καθώς τα συνεργεία μας βρίσκονται χειμώνα - καλοκαίρι δίπλα σε όλα τα αθλητικά γεγονότα και τα γήπεδα των Κυκλάδων, ωστόσο ήρθε το τέλος μίας αγωνιστικής χρονιάς που μας βρήκε να έχουμε καλύψει καλύψει δημοσιογραφικά το σύνολο της αγωνιστικής δραστηριότητας σε όλα τα νησιά του Νομού μας.

Πολύτιμος συνεργάτης για ακόμη μία χρονιά το Volcano TV της Σαντορίνης, με το οποίο, κάτω από δύσκολες πολλές φορές συνθήκες, σαν μία καλά συντονισμένη ομάδα καταφέραμε να φέρουμε στους δέκτες της τηλεόρασης και στα σπίτι όλων των Κυκλαδιτών εικόνες από τους αγώνες του Νομού.
Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες που χάρη σε αυτούς υπήρξε αυτό το αποτέλεσμα. Θα ήταν άδικο να αναφέρουμε ονόματα, γιατί η οικογένεια του S.C. είναι μεγάλη και απλώνεται σε όλα τα Κυκλαδονήσια, συνεπώς η παράληψη κάποιου θα ήταν τουλάχιστον άδικη.
Ειδική αναφορά δεν θα μπορούσε επίσης να λείψει για την υπεύθυνη marketing του sportcyclades.gr, κυρία Στέλλα Παρτσινεβέλου, η οποία ακούραστη συντόνισε μεγάλο κομμάτι των μεταδόσεων μας.
Ευχαριστούμε επίσης τις Ενώσεις, Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Βόλεϊ και στίβου που συνέβαλαν τα μέγιστα στην προβολή και διάδοση των αθλητικών συναντήσεων των πρωταθλημάτων τους.
Τέλος ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Εταιρείας VOLCANO τηλεοπτικές επιχειρήσεις κ. Σπύρο Πατηνιώτη, ο οποίος για ακόμη μία χρονιά έδειξε την ευαισθησία του για τον Κυκλαδίτικο αθλητισμό, παραχωρώντας μεγάλο κομμάτι του προγράμματος του καναλιού του για την προβολή των αθλητικών γεγονότων.
Δεσμευόμαστε ότι η νέα χρονιά θα μας βρει ακόμη πιο οργανωμένους, πιο καινοτόμους, με εκπλήξεις προς όφελος του τηλεθεατή όσο αφορά τη μετάδοση των αθλητικών γεγονότων.
Η σχετική ανακοίνωση του κ. Σπύρου Πατηνιώτη
Με την λήξη της αθλητικής περιόδου 2015-2016 η Εταιρεία VOLCANO τηλεοπτικές επιχειρήσεις , στην οποία ανήκει το τηλεοπτικό κανάλι της Σαντορίνης επιθυμεί να ενημερώσει για τα παρακάτω:
1. Το κανάλι της Σαντορίνης κατά την διάρκεια της αθλητικής περιόδου 2015-2016 βιντεοσκόπησε και μετέδωσε από την συχνότητά του:
Α. Το σύνολο σχεδόν των αγώνων των ομάδων του Πανθηραϊκού και της Θύελλας Καμαρίου που συμμετείχαν στην Α΄ κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣΚ εντός και εκτός έδρας.
Β. Σχεδόν το σύνολο των αγώνων εντός έδρας και ορισμένους εκτός έδρας των ομάδων ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ και ΑΟ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΥ που συμμετείχαν στην Β΄κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣΚ.
Γ. Αρκετούς αγώνες των υπολοίπων κυκλαδίτικων ομάδων που συμμετείχαν στην Α΄ και την Β΄ κατηγορία του Πρωταθλήματος της ΕΠΣΚ.
Δ. Όλους τους αγώνες της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος για την ανάδειξη του πρωταθλητή Κυκλάδων.
Ε. Αρκετούς αγώνες των ομάδων που συμμετείχαν στους αγώνες για την παραμονή ή την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία των Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΚ.
2. Το κανάλι της Σαντορίνης κατά την διάρκεια της αθλητικής περιόδου 2015-2016
βιντεοσκόπησε και μετέδωσε από την συχνότητά του:
Όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΑΟ ΘΗΡΑΣ τόσο κατά την διάρκεια του
πρωταθλήματος όσο και των playoff καθώς και του f4.
3 To κανάλι της Σαντορίνης βιντεοσκόπησε και μετέδωσε από την συχνότητά του:
τους αγώνες της ΑΕ Σαντορίνης στο πρωτάθλημα αλλά και το f4 του Κυκλαδικού
πρωταθλήματος Μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη.
Για να πραγματοποιηθούν όλες οι παραπάνω μεταδόσεις, οι οποίες αποτελούν και ρεκόρ τηλεοπτικών αθλητικών μεταδόσεων όλων των εποχών στο Νομό, απαιτήθηκε από το προσωπικό του σταθμού να υπερβάλλει εαυτόν πολλές φορές αλλά και να διατεθούν από την ιδιοκτησία αρκετά χρήματα.
Σημειώνουμε ότι σημαντική συμμετοχή στην προσπάθεια, εκτός από το προσωπικό του σταθμού, είχαν και οι εξωτερικοί συνεργάτες μας που βοήθησαν κυρίως στις περιγραφές των αγώνων ( Άρης Αντιμυσάρης, Νίκος Νομικός , Στέργιος Μελιχούρτης).
Επίσης σημαντική ήταν και η συνεργασία μας με το αθλητικό site www.sportcyclades.gr και τον ακούραστο Σπύρο Μάκαρη.
Σημειώνουμε ότι όλοι οι παραπάνω αγώνες μεταδόθηκαν και στο διαδίκτυο με live streaming με δαπάνες της ιδιοκτησίας του σταθμού και δόθηκε η δυνατότητα στους συμπολίτες μας σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό να παρακολουθούν την νεολαία μας στα γήπεδα του νομού.
Το κανάλι μας, προκειμένου να στηρίξει την νεολαία και τον αθλητισμό στο Νομό, διέθεσε εκατοντάδες εργατοώρες αλλά και καθημερινού τηλεοπτικού προγράμματος.
Η ιδιοκτησία της τοπικής τηλεόρασης και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Εταιρείας μας κ. Σπύρος Πατηνιώτης δηλώνει κατηγορηματικά πως και την περίοδο 2016-2017 ο σταθμός μας θα παραμείνει στρατευμένος στην προσπάθεια για την προβολή και διάδοση του αθλητισμού σε όλο το Νομό και ευχαριστεί τις ομοσπονδίες και τα Σωματεία όλων των σπορ για την συνεργασία τους.
Διαβεβαιώνει τους φιλάθλους ότι αφ ενός στόχος της τοπικής τηλεόρασης θα είναι να προσελκύσει στα γήπεδα όλο και περισσότερους νέους και νέες των Κυκλάδων αλλά και να στηρίξει όλα τα αθλητικά Σωματεία δημοσιοποιώντας τις δράσεις τους.
Για το VOLCANO TV
ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΤΗΝΙΩΤΗΣ

PANTINIOTIS SPIROS

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares