Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 03:07

Δυσαρέσκεια του Δρόσου με την ανακοίνωση της ΕΠΣΚ

Μπορεί η Σαντορίνη να γιορτάζει με τηυν απόλυτη κυριαρχία της στο ποδόσφαιρο, όπου ''σάρωσε'' τα πρωταθλήματα σε Α΄και Β΄κατηγορία με Πανθηραϊκό και Λάβα αντίστοιχα, αλλά στους διοικούντες, ειδικά της Λάβας υπάρχει μία μικρή δόση πικρίας από την γενική αντιμετώπιση, σχετικά με την επιτυχία τους.

Το γεγονός ακούστηκε παρασκηνιακά, όταν συγχαρητήριες ανακοινώσεις από τα σωματεία και τους φορείς διαδεχόταν η μία την άλλη, χωρίς όμως μέσα σε αυτές να συγκαταλέγεται αυτή της διοργανώτριας ΕΠΣ Κυκλάδων.
Μάλιστα η ΕΠΣΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξήρε την φιλοξενία στη Μάρπησσα, λέγοντας:
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΝΩΝΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.
Αυτλη η ανακοίνωση σχολιάστηκε καυστικά από τον Γενικό Αρχηγό της Λάβας κ. Δρόσο, ο οποίος εξέφρασε επίσημα την δυσαρέσκεια του στην σελίδα που διατηρεί στο fb:
Με μεγαλη μου εκπληξη διαβασα την παρακατω ανακοινωση από την ΕΠΣ Κυκλαδων .
Κατά αρχας το σωματειο μας ΑΟ ΛΑΒΑ και το διοικητικο συμβουλιο πρωτοι επικροτήσαμε την αριστη φιλοξενεια του Μαρπησαικου όπως επικροτουμε και ανταποδίδουμε την φιλοξενεια σε όλα τα σωματεια που επισκεφτονται το νησι μας και μαλιστα το θεωρούμε υποχρεωση μας αυτό να είναι ο κανονας και το ελαχιστο που θα προσφερουμε στους συναθλητες φιλοξενούμενους μας.
Δευτερον συγχαρητηρια στο παιδι και στους γονεις του για το χαμενο πορτοφολι το οποιο θα τιμησετε, όμως παρατηρω ότι το Σαββατοκυριακο που περασε δεν σας απασχολησε τιποτα άλλο;
Μηπως και καποια αναφορα για τις δυο πρωταθλήτριες ομαδες των δυο κατηγοριων σας; Δεν σκοπεύουμε να γινουμε γραφικοι εμεις φυσικα αναγνωρίζουμε την προσφορα των περισσοτερων από εσας και σας ευχαριστούμε και για αυτα και για οσα θα ακολουθησουν.
Μετα Τιμης
Δροσος Αρτέμιος
Γενικος αρχηγος ΑΟ ΛΑΒΑΣ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ
Μετά από λίγο, κάτω από το ίδιο ποστ ήρθε το σχόλιο του Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Νίκου Παρίση, ο οποίος προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, λέγοντας ότι τα επίσημα συγχαρητήρια στους πρωταθλητές από την διοργανώτρια θα έρθουν μετά την επικύρωση της βαθμολογίας.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares