Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 12:41

Απολογισμός και ευχαριστίες από τον πρόεδρο Αντώνη Βαρθαλίτη

Κλείνοντας την φετινή χρονιά στα αγωνιστικά τμήματα, από τη στιγμή που το αντρικό μας τμήμα έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων για την φετινή χρονιά, νιώθω την υποχρέωση και την ανάγκη να κάνω ως Αντώνης Βαρθαλίτης περισσότερο και όχι ως Πρόεδρος της ομάδας μια σύνοψη – αναδρομή στην φετινή χρονιά και να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου κάποιους ανθρώπους οι οποίοι με σεβάστηκαν, έμειναν δίπλα μου και με στήριξαν όλη αυτή την χρονιά.

Η χρονιά για εμάς ξεκίνησε με τους ιδανικότερους οιωνούς από πλευράς συνεργασίας, αφοσίωσης σε όλα τα τμήματα μας, από τις μικρές ηλικίες των ακαδημιών μέχρι και τα αγωνιστικά μας τμήματα, με βλέψεις για αρκετές επιτυχίες και διακρίσεις, με μία άρτια στελεχωμένη προπονητική ομάδα και με γνώμονα μας το εμείς και όχι το εγώ.

Κάπου αυτή η μαγιά στην αρχή της περιόδου χάλασε για τους λόγους τους οποίους οι περισσότεροι ξέρετε ή έχετε πληροφορηθεί, άλλοι σωστά και άλλοι λάθος. Την αλήθεια την ξέρω περισσότερο εγώ που ήμουν ο αρμόδιος και ασχολήθηκα πολύ για την εξομάλυνση των σχέσεων.

Αυτή η παρένθεση ανήκει στο παρελθόν πλέον, οπότε έχει διαγραφεί και δεν αξίζει να ασχολούμαι πλέον με καταστάσεις και άτομα τα οποία έμειναν εκεί που προανέφερα, στο παρελθόν.

Ήρθαν δύσκολες μέρες και καταστάσεις για το άμεσο διάστημα στην ομάδα με αποχωρήσεις προπονητών, παικτών, μελών του διοικητικού συμβουλίου, με αποτέλεσμα να χαθεί λίγο η ηρεμία της ομάδος και να επικρατήσει έντονος προβληματισμός.

Εδώ έρχεται και κολλάει σε αυτό το γεγονός το πείσμα, η θέληση, το χρέος σε αυτό που έχουμε αναλάβει να κρατήσουμε ζωντανό, έναν αθλητικό σύλλογο. Με συνοπτικές διαδικασίες, μέσα σε 1,5 μέρα, αντικαθιστούμε τον αρχιπροπονητή της ομάδος με τον Λάζαρο Τσιομπάνη και αυτομάτως το κλίμα αντιστρέφεται.

Σε αυτό το κομμάτι, με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδος μας και μετά την παρουσία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του εφηβικού μας τμήματος στο final four των εφήβων, θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τα παιδιά ονομαστικά ένα ένα.

Είχαν την θέληση και την πίστη και εγώ είχα την τιμή για δεύτερη συνεχόμενη φορά να τους συνοδεύσω σε ένα ακόμα ταξίδι προς το final four, να τους ευχαριστήσω για τον ζήλο και την μαχητικότητα που επέδειξαν σε αυτά τα δύο παιχνίδια και επάξια κέρδισαν το χειροκρότημα της κερκίδας, δείγμα θαυμασμού του κόσμου για την προσπάθεια που κατέλαβαν.

Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στους Παχή Γεώργιο, Ξένο Οδυσσέα, Φωστέρη Δημήτριο, Κωστόπουλο Δημήτριο, Ερμίδη Λάζαρο, Πρίντεζη Πέτρο, Ξαγοράρη Ιωσήφ, Καπέλλα Γιάννη, Τάνταλο Αποστόλη, Μάνη Άγγελο, Κωνσταντίνου Βασίλη για τον ζήλο και την αγωνιστική μαχητικότητα που επέδειξαν, όπως και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όταν όλοι αποχωρούσαν από την ομάδα και εκείνοι επέλεξαν να με ακολουθήσουν, να με εμπιστευτούν, να με πιστέψουν και να εκτιμήσουν την αγάπη που τους έχω και να μου την επιστρέψουν πίσω, παλεύοντας για να με δικαιώσουν.aoparou aris efivoi f4b

Βλέποντας όλα αυτά με κάνουν πιο δυνατό να συνεχίσω αυτή την προσπάθεια, να μην την αφήσω ημιτελή και να συνεχίσω προκειμένου ο στόχος μιας συμμετοχής σε τελικό στο επόμενο final four εφήβων να επιτευχθεί αρκεί να κάνουν το προφανές, να πιστέψουν στις δυνατότητες τους και να με εμπιστευθούν ξανά.

Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά τα οποία έμειναν και ήρθαν στην ομάδα να βοηθήσουν αγωνιστικά έτσι ώστε να συνεχίσει το ανδρικό μας τμήμα την πορεία του στα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων .

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους Μαθιάσο Λάζαρο, Βασιλειάδη Γεώργιο, Ζουγανέλη Δημήτριο, Φωτεινιά Αθανάσιο, Καμπάνη Ισίδωρο, Βαλσαμάκη Κωνσταντή, Ρούσσο Γιάννη, Γεωργαρά Κωνσταντίνο που έμειναν δίπλα μου και με βοήθησαν σε μία δύσκολη στιγμή και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και όλα όσα παιδιά ήρθαν για να βοηθήσουν την κατάσταση.

Μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση της ομάδος που επί καθημερινής βάσεως και ενώ όλοι έχουνε τις εργασίες τους αφιερώνουν, το τονίζω αφιλοκερδώς, αμέτρητες ώρες για την σωστή λειτουργία της ομάδας και αυτό για να περνάνε τα παιδιά που ανήκουν στην ομάδα ευχάριστες ώρες και να προπονούνται, να βελτιώνονται και να χαίρονται – διασκεδάζουν αυτό το οποίο κάνουν.

Η διοίκηση μας θέλει να βλέπει μικρές χαμογελαστές και ευτυχισμένες παιδικές φατσούλες. Οπότε ένα μεγάλο ευχαριστω στην Ραβιόλου Άννα, τον Μάνη Αντώνιο, την Καρυστινού Ρίτα, τον Δαέλη Γεώργιο, τον Ιωσηφίδη Παναγιώτη, τον Κηπουρίδη Μάκη, τον Τζούμα Δημήτριο, τον Ανδρεαδάκη Δημήτριο και τον Ζολώτα Δημήτριο ο οποίος είναι το γραφείου τύπου της ομάδος μας και ασχολείται πολλές ώρες γι αυτό το κομμάτι, καθώς και τον Παλαμάρη Γιάννη.

Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά και το προπονητικό team του Άρη Σύρου για τις ώρες που αφιερώνουν και την όρεξη που έχουν για δουλειά, όπως και την υπομονή που επιδεικνύουν και εύχομαι να συνεχίσουμε όλοι μαζί αυτό το οποίο κάνουμε. Ευχαριστώ πολύ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου την Ελπίδα Κανακάρη, την Ελπίδα Σαγκινέτου, τον Μάριο Δρακάκη.

Μέσα σε όλα τα ευχαριστήρια δεν γίνεται να ξεχάσω τα 3 άτομα τα οποία είναι πολύ σημαντικά σε όλο αυτό που κάνουμε και στην προσπάθεια που γίνεται και που χωρίς αυτούς ίσως πολλοί να μην συνέχιζαν στην ομάδα όπως και εγώ ο ίδιος.

Άνθρωποι οι οποίοι είναι αψεγάδιαστοι χαρακτήρες που ξέρουν να εκτιμούν την προσπάθεια μου που σεβάστηκαν τον Αντώνη Βαρθαλίτη ως άνθρωπο και όχι ως Πρόεδρο ή coach και έμειναν δίπλα μου και επέμειναν μαζί μου, πάλεψαν και δεν δίστασαν να βγουν μπροστά και να με καλύψουν. Θεωρώ ότι με αγαπούν και την ίδια αγάπη έχω και εγώ για αυτούς.

Ο πρώτος, όσο περίεργο και αν φαίνεται, είναι ο αρχιπροπονητής της ομάδος μας, ο Τσιομπάνης Λάζαρος, ο οποίος σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα έδειξε την εκτίμηση του προς το πρόσωπο μου, δεν δίστασε να αφιερώσει πολλές ώρες συζητήσεων, να με βοηθήσει, να με συμβουλέψει, να με εμψυχώσει, να μείνει δίπλα μου στους πάγκους και να με προστατέψει, να με συγκρατήσει εκεί που πρέπει να μετριάσω τον προπονητικό παρορμιτισμό μου.

Ο δεύτερος είναι ο Λαζαρίνος Λευτέρης ο οποίος είναι ο πιο παρεξηγημένος άνθρωπος του σωματείου, αλλά επειδή τυγχάνει να είναι και χρόνια φίλος μου είναι εδώ στην ομάδα και θέλει το καλό της, την έχει αγαπήσει όσο κανείς άλλος, είμαι απόλυτα πεπεισμένος.

Θέλω να τον ευχαριστήσω ιδιαίτερα γιατί είναι δίπλα μου και αγωνιζόμαστε για να βγάλουμε κάτι πολύ καλό, να προσφέρουμε μέσω του αθλήματος στην κοινωνία σωστούς αθλητές και ανθρώπους. Είναι ο άνθρωπος που μου είπε "βγες μπροστά και εγώ θα είμαι εκεί να σε στηρίξω αν φύγουμε, θα αποχωρήσουμε μαζί με ψηλά το κεφάλι και περήφανοι γι αυτό που θα έχουμε πετύχει όσο και μηδαμινό και αν είναι".

Η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί αφού ήδη με γνώμονα την αγάπη για το μπάσκετ και την ομάδα, ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά έχει ξεκινήσει και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο να πετύχουμε κάτι δυνατό.

Τρίτος είναι ο αρχηγός της ομάδος και των αγωνιστικών τμημάτων, το παιδί το οποίο θα το χαρακτήριζα διαμάντι, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανένα από τα υπόλοιπα παιδιά μου.

Ο Βασιλειάδης Μανώλης είναι ο λόγος που στάζω μέλι από το στόμα μου γι' αυτόν όπου σταθώ και όπου βρεθώ. Είναι ένα παιδί το οποίο από μικρή ηλικία εκτίμησε αυτά που του έδινε η ομάδα, έμεινε πιστός σε εκείνη μέχρι το τέλος, δηλαδή μέχρι και φέτος όπου τελειώνει το ταξίδι του (προσωρινά θέλω να ελπίζω γιατί θα χαρώ να τον ξαναδώ με την φανέλα μας).

Είναι στην κυριολεξία ο ηγέτης στην ομάδα εντός και εκτός παρκέ. Είναι τόσο μεγάλος παίχτης που δεν θα τον άλλαζα για καμία πεντάδα που θα μου έφερναν. Τον διακρίνει η ταπεινότητα του, η αγάπη για το άθλημα και οι ηγετικές του ικανότητες όπως και ο αδαμάντινος χαρακτήρας του.

Είμαι πολύ περήφανος και είναι τιμή μου που είχα την τύχη να προπονήσω αυτό το παιδί τόσα χρόνια και μακάρι στο μέλλον να έχω την ίδια τύχη πάλι. Εκτίμησε εμένα ως άνθρωπο θέλω να πιστεύω και έμεινε δίπλα μου να στηρίξει την δική μου προσπάθεια παρότι θα μπορούσε να αναζητήσει κάτι πολύ καλύτερο αγωνιστικά.

Μεγάλη ψυχή αυτό το παιδί...

Καλή επιτυχία αγόρι μου στην ζωή σου, όλοι οι δρόμοι για σένα θα είναι ανοιχτοί...

Αντώνης Βαρθαλίτης

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares