Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 16:24

Νίκη τίτλου για τον Αίαντα... 2-0 την Λάβα [pics]

THIRA ENIGMA THIRA GRIPAIOS

Ο Αίαντας επικράτησε χθες με 2-0 της Λάβας στο ντέρμπι της Β΄κατηγορίας και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα βρέθηκε σε θέση οδηγού για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης της Β΄κατηγορίας, καθώς με νίκες στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια (Αστέρα Τραγαίας και ΠΑΣ Νάξου) θα είναι η ομάδα που θα στεφθεί πρωταθλήτρια της Β΄κατηγορίας.

SANTORINI GIOUSIASΗ ομάδα του Γιώργου Ρούσου ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και καθάρισε το παιχνίδι μέσα σε ένα τετράλεπτο, με τα δύο τέρματα της να σημειώνονται στο 27΄και στο 31΄ αντίστοιχα.
Από την άλλη πλευρά η Λάβα, έμεινε μακριά από το καλό πρόσωπο που παρουσιάζει στους τελευταίους αγώνες και έδειχνε να μην έχει απαντήσεις, με τις απουσίες βασικών παικτών να αποδυναμώνουν σημαντικά το συγκρότημα της Σαντορίνης.
Πάντως οι Σαντορινιοί έχουν σοβαρά παράπονα από την απόφαση του διαιτητή στην φάση του πέναλτι, με το βίντεο του αγώνα (θα δημοσιευθεί σύντομα) να τους δικαιώνει, αφού ο Χούρος φαίνεται ότι πέφτει στην περιοχή χωρίς να έχει επαφή με τον Δρόσο. Αυτό που ενοχλεί περισσότερο τους ανθρώπους της Λάβας, είναι ότι το γκολ – πέναλτι και το τελικό 2-0 δίνει το προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας στην ομάδα της Σύρου.
Απο εκει και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αίαντας ήταν ανώτερος, με πολλούς παίκτες να πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης.
1-0 Στο 26' μετά από ωραίο συνδυασμό ο Χούρος μπήκε στην περιοχή με τον Δρόσο να τον επιτηρεί και τον επιθετικό των Συριανών να βρίσκεται στο έδαφος. Ο κ. Αγγέλου έδειξε άμεσα την άσπρη βούλα, με τον Κυριάκο Μανουδάκη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει την μπάλα στην αντίθετη γωνία από αυτήν που επέλεξε ο Κρητικός.
2-0 Τέσσερα λεπτά αργότερα (31') , ο Χούρος που είχε ''κέφια'' χθες πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με σου ''κεραυνό'' διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Αξιοσημείωτο ήταν και το χειροκρότημα της εξέδρας στον Συριανό τερματοφύλακα της Λάβας Λουκά Κρητικό.
syros RAOYZAIOS new13Διαιτητής: Αγγέλου | Βοηθοί: Νομικός - Τσιριγώτης
Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Βαμβακούρης, Χαλκιάς, Ρούσσος Γ., Αργυρός, Καμπάνης, Συριανός, Μανουδάκης, Καπλάνης (85΄Καραδήμας), Δασκαλάκης (84΄Ζερβάκης), Χούρος (91' Απέργης), Ρούσσος Γ.
Αναπληρωματικοί: Ζήκα, Καμολίνος, Μαυράκης, Σακαρίδης
Λάβα (Κατζέλης): Κρητικός, Δρόσος κ., Βρενάγκρ, Κομορτζής, Κολιούσης (91΄Σορώτος Μ.), Δακουτρός, Φίτσο, Νομικός, Σορώτος Α., Χριστιανός, Δρόσος Α. (60' Ζαμπέλης)
Αναπληρωματικοί: Ρενιέρης, Δρόσος Α.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

DSCN3572DSCN3575DSCN3576DSCN3577DSCN3578DSCN3587DSCN3590DSCN3591

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares