Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 12:38

Νίκη για τον ''ΡΥΘΜΙΣΤΗ'' ΠΑΣ Νάξου [pics]

Την 2η συνεχόμενη νίκη με 2-0 κόντρα στον ΑΟ Σερίφου πέτυχε χθες ο ΠΑΣ Νάξου, που έφτασε τους 15 βαθμούς στο πρωτάθλημα και στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος κόντρα στον Αίαντα στη Νάξο θα παίξει πλέον ρόλο ρυθμιστή στην υπόθεση τίτλος της Β΄κατηγορίας.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με δυνατά μαρκαρίσματα, με το πρώτο ημίχρονο να έχει λίγες ευκαιρίες η περισσότερες με σουτ έξω από την περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Νάξου μπήκε πιο δυνατά και με δύο τέρματα στο 51' και στο 65' και αρκετές ευκαιρίες στη συνέχεια, κατάφερε να επικρατήσει σχετικά εύκολα.
1-0 Στο 51΄ο Κατσιούλης κέρδισε το φάουλ έξω από την περιοχή. Ο Καπετάνος ανέλαβε την εκτέλεση και με ένα ασύλληπτο αριστερό βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.
2-0 Στο 65΄ήρθε το τελικό 2-0, όταν μετά από άριστη συνεργασία του Κρητικού με τον Κατσιούλη, ο τελευταίος με άψογο πλασέ από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ του αγώνα.

Διαιτητής: Φαν Άακεν | Βοηθοί: Νεοκοσμίδης, Μαθιουδάκης.
Συνθέσεις
ΠΑΣ Νάξου (Σέργης): Καρανίκας, Πιτταράς, Φλεριανός, Σέργης, Μελανίτης, Ζάκο, Κατεινάς (10΄Κρητικός), Πολύκρέτης, Κατσιούλης (7 6΄Πετρόπουλος), Πρεβόλης (51΄Καρούσης Σ.), Καπετάνου.
Αναπληρωματικοί: Σπαής, Χαριτίδης, Κουφόπουλος, Καπαρέλης.
ΑΟ Σερίφου (Μουστάκας): Γούναρης, Μουστάκας, Βαλσαμάκης, Ρεβίνθης Ν., Γεροντάρης, Βαλσαμάκης Α. (87΄Βαλσαμάκης Μ.), Ρεβίνθης Μ. (85΄Γαβριήλ), Ράμπιας, Χόξα (75΄Μονοβάσιος), Παρίσης, Λιβάνιος.
Αναπληρωματικοί: Μπουρής.

91 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares