Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016 19:42

Πανθηραϊκός: Δεν υποβαθμίζεται ο θεσμός;

«Αποστομωτικός» ο Πανθηραϊκός, η διοίκηση του οποίου εξέδωσε ανακοίνωση και βάζει τα πράγματα στην θέση τους όσο αφορά τον ορισμό του τελικού για τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου στο ΔΑΚ Νάξου, βάζοντας παράλληλα τέλος στις δικαιολογίες μελών του ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων, περί εξυπηρετήσεις των συμφερόντων του Θηραϊκού σωματείου.

Ο Πανθηραϊκός, μιλάει για υποβάθμιση του θεσμού, ενώ όπως αναφέρει όλα αυτά μόνο τον ίδιο δεν εξυπηρετεί. Παράλληλα ο Πανθηραϊκός επιβεβαιώνει πανηγυρικά τα άρθρα του Χρήστου Σαρρή, που από την πρώτη στιγμή μίλησε για υποβάθμιση του τελικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σε απάντηση των όσων αναφέρει η Ε.Π.Σ. Κυκλάδων μέσω δημοσιεύματος σε αθλητική ιστοσελίδα, για τον ορισμό του Τελικού Κυπέλλου, θα θέλαμε για αποκατάσταση της αλήθειας να κάνουμε γνωστά τα κάτωθι:

1. Αφού κανένα σωματείο δεν παραπονέθηκε για το μέρος και την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού, γιατί τότε αυτές οι διευκρινήσεις εκ μέρους σας;

Μήπως δεν διαμαρτυρηθήκαμε ούτε για την ώρα διεξαγωγής του τελικού; Ορίζοντας τον Τελικό Κυπέλλου στις 10:00 το πρωί Σαββάτου, δεν υποβαθμίζεται ο θεσμός;

2. Το Σωματείο μας ενημέρωσε τηλεφωνικώς και τον Πρόεδρο και τον Β' Αντιπρόεδρο ότι είναι διατεθιμένο και σε δεύτερη διανυκτέρευση, ακόμα και αν χρειασθεί να επιστρέψουμε Δευτέρα απόγευμα Σαντορίνη.

3. Η θέση της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων όσον αφορά τον ορισμό της Νάξου για τον τελικό,  ήταν ότι το γήπεδο Πάρου δεν έχει γραμμές και γίνονται έργα. Το σωματείο μας δεν είχε αντίρρηση να ορισθεί ο Τελικός είτε Νάξο είτε Πάρο.

4. Ο τελικός θα μπορούσε να ορισθεί βράδυ (19:30) στην Πάρο ή στη Νάξο, αντί πρωί, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να τον παρακολουθήσουν πολλοί φίλαθλοι και δοθεί η αίγλη και ο πανηγυρικός χαρακτήρας που αρμόζει σε ένα Τελικό Κυπέλλου Κυκλάδων.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Σωματείο μας αγωνίστηκε Σάββατο - Τετάρτη και πηγαίνει για Τελικό Σάββατο πρωί (τρεις αγώνες σε μία εβδομάδα) όταν το άλλο Σωματείο που συμμετέχει στον Τελικό, έδωσε έναν μόνο αγώνα, και αυτόν την Τρίτη. Συμπερασματικά άλλο Σωματείο εξυπηρετείτε και όχι τον Πανθηραϊκό.

Δια το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ            ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ

Η σημασία του τελικού και η διανυκτέρευση‏

Έμειναν με τις ετοιμασίες στην Πάρο

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares