Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016 16:30

Η σημασία του τελικού και η διανυκτέρευση‏

Μάθαμε λοιπόν πως ο λόγος της διεξαγωγής του τελικού στις δέκα το πρωί, είναι πως η μία ομάδα θα υποχρεωνόταν σε μία επιπλέον διανυκτέρευση!

Μία διανυκτέρευση βαρύνει περισσότερο από το να εξασφαλίζαμε έναν τελικό γιορτή με παρουσία εκατοντάδων θεατών, σε μία ποδοσφαιρική ώρα που θα επέτρεπε την παρουσία φιλάθλων και δεν θα εξανάγκαζε τους ποδοσφαιριστές να βιώσουν την πρωτοφανή αυτή δοκιμασία.
Βλέποντας το πόσο σημασία δίνουν στους τελικούς τους άλλες ενώσεις, βλέποντας να γίνονται τελικοί στα μεγαλύτερα στάδια της χώρας με λαμπρό τελετουργικό, με υψηλούς καλεσμένους, βραβεύσεις και πανηγυρικό χαρακτήρα δεν μπορούμε παρά να απορούμε και θλιβόμαστε για την δική μας αντίληψη περί αναβάθμισης του ήδη προβληματικού, λόγω νησιωτικότητας και ειδικών συνθηκών, ποδοσφαίρου μας.
Δηλαδή στην ζυγαριά όλων των ανωτέρω και του κόστους μιας διανυκτέρευσης, διαλέγουμε την "10η την πρωινήν;''
Και πόσο μάλλον αν αυτό το κόστος το σωματείο ήταν διατεθειμένο να καλύψει... Άλλωστε αν πληροφορούμε καλά ο Πανθηραϊκός είχε εκδηλώσει επίσημα προς την ΕΠΣΚ ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα για το που θα διεξαχθεί ο τελικός... Μάλιστα το χειρότερο είναι ότι είχε ζητήσει να γίνει σε στυλ γιορτής σε Νάξο ή Πάρο στις 19:30... Απο που λοιπόν προκύπτουν όλα αυτά; Πως προσβάλεις κάποιον ο οποίος σου έχει δηλώσει ξεκάθαρα τι θέλει; Μήπως τελικά αλλού είναι το θέμα; Το πιο πιθανό πάντως ειναι να έχουμε απάντηση, που θα τα πει όλα!
Τελικά τα πάντα έχουν να κάνουν με το πως προσεγγίζει ο καθένας τα πράγματα.
Σε τελευταία ανάλυση ας επιμεριζόταν το κόστος η ας το κάλυπτε η ΕΠΣΚ προκειμένου να εξασφαλιζόταν η τέλεση ενός τελικού αντάξιου της ιστορίας του Κυκλαδικού ποδοσφαίρου είτε στην Πάρο είτε στην Νάξο.
Όσο για τα final 4 των υποδομών καλό θα είναι να ρωτήσουν πρώτα τους δήμους αν έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν στα έξοδα που απαιτούνται και μετά να προαναγγέλλουν τον τόπο διεξαγωγής τους.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares