Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 15:18

Φλεριανός: Απλά… Καταδικάσαμε την βίαιη συμπεριφορά

Ο Γενικός Αρχηγός του Πανναξιακού Βασίλης Φλεριανός με δημοσίευση στην προσωπική ιστοσελίδα που διατηρεί στο fb παίρνει θέση σχετικά με τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις του Πανναξιακού, του προπονητή του Πανθηραϊκού κ. Κωνσταντόπουλου και στη συνέχεια του Προέδρου της ομάδας της Σαντορίνης κ. Καμπουράκη.

Θυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν μετά το κυριακάτικο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων, όπου ο Πανθηραϊκός νίκησε με 3-0, όμως ο Πανναξιακός μέτρησε την απώλεια δύο παικτών με τραυματισμό που προήρθαν από το παιχνίδι.

Ο κ. Φλεριανός που ήταν και αρχηγός αποστολής στο συγκεκριμένο ματς έγραψε:

Όπως γίνετε εύκολα αντιληπτό διαβάζοντας κάποιος με στοιχειώδη μόρφωση και χωρίς κάποιου είδους φανατισμό την ανακοίνωση του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ, καταλαβαίνει ότι στην ανακοίνωση της η ομάδα μας δεν αφήνει κανένα υπονοούμενο για μη δίκαιη νίκη της ομάδας του Πανθηραϊκού. Απλά καταδικάζει τη βίαιη εχθρική και αντιαθλητική συμπεριφορά ενός συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή(ο οποίος ήταν ο μόνος που είχε προκαλέσει και δυναμιτίσει το κλίμα στην προηγούμενη αναμέτρηση των 2 ομάδων όπου υπάρχεικαι σχετικό βίντεο αντιαθλητικής και αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς). Και η ανακοίνωση κλείνει με το μόνο παράπονο ότι αυτή η αντιαθλητική συμπεριφορά(τραυματίζοντας σοβαρά 2 νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας) έμεινε ατιμώρητη από τον συγκεκριμένο διαιτητή, πράγμα το οποίο σε καμία περίπτωση δεν έκρινε την έκβαση του ποδοσφαιρικού αγώνα της Κυριακής. Καταλαβαίνω την κίνηση του ΔΣ του Πανθηραϊκού να συγκαλύψει τον παίχτη της, όμως άποψη μου είναι ότι τέτοιες συμπεριφορές παιχτών όπως και η προσωρινή διακοπή του ματς με υπαιτιότητα των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας πετώντας αντικείμενα εντός αγωνιστικού χώρου εναντίον ποδοσφαιριστών μας με άμεσο κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα, θα πρέπει να καταδικάζονται!! Διαφορετικά οι διοικήσεις δεν λειτουργούν ως πυροσβέστες επεισοδίων στον φίλαθλο κόσμο αλλά... Τέλος ο εξαίρετος προπονητής ποδοσφαίρου κ. Κωνσταντόπουλος Αλέξης εύχομαι επειδή επικαλείται την ιστορία να έχει γίνει γνώστης της και να αφήσει πίσω τα φαντάσματα του παρελθόντος!!! Βέβαια κάποιες αποτυχίες στην ζωή σου δύσκολα της ξεπερνάς...Άγιες μέρες διανύουμε καλές γιορτές με υγεία αγάπη και ευτυχία σε όλους!!!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares