Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015 14:50

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία… "Μποξέρ" ο Βαρούχας

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Πανθηραϊκό και ιδιαίτερα προς το μέλος της διοίκησης κ. Βασαλάκη εξέδωσε ο Πανναξιακός. Η ομάδα της Νάξου γίνετε καυστική όσο αφορά τους τραυματισμούς που είχε στο συγκεκριμένο παιχνίδι στηλιτεύοντας τον τρόπο παιχνιδιού του Στέφανου Βαρούχα.

Η ανακοίνωση

Τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΥ Α.Ο. , για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν στο μεταξύ μας αγώνα, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Κυκλάδων, που διεξήχθη την Κυριακή 20/12/2015.

Ιδιαίτερη μνεία θα θέλαμε να κάνουμε στον μέλος του Δ.Σ. του Πανθηραϊκού και συντοπίτη μας, κ. Μάκη Βασαλάκη στον οποίο είμαστε υπόχρεοι.

Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκου , για το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν καθώς και για την φιλοξενία τους.

Μοναδική εξαίρεση στο απόλυτα πολιτισμένο κλίμα, αποτέλεσε ο αντίπαλος «μποξέρ» Βαρούχας, που κατάφερε αρκετά δολοφονικά χτυπήματα στους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας, δύο εκ των οποίων κατέληξαν στο Νοσοκομείο (βλέπε συνημμένα 1,2), χωρίς να αντικρύσει ούτε καν την κίτρινη κάρτα του διαιτητή κ Μαθιουδάκη.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΟΥΡΖΗ ΜΑΡΙΑ

Τα συνημμένα που προσκόμισε ο Πανναξιακός Α.Ο

RAMVIL

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares