Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015 22:20

Οριστικά κάτοικος Μήλου ο Κασκούτης

Παίκτης του Παμμηλιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Κασκούτης.

Ο χαρισματικός σκόρερ υπέγραψε στην ομάδα της Μήλου, δίνοντας τέλος στο σήριαλ της μεταγραφής του.

Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχαν επαφές με την διοίκηση, καθώς υπήρχαν πολλές μικρολεπτομέρειες που έπρεπε να ρυθμιστούν, πράγμα που με την συνδρομή του προέδρου Μιχάλη Βαμβακάρη έγινε και τελικά το θέμα έληξε θετικά με τον προπονητή Παύλο Δαούτη να παίζει και αυτός καθοριστικό ρόλο στις συνομιλίες.

Ο Κασκούτης κατά τη σεζόν που πέρασε εντυπωσίασε με την απόδοσή στην ομάδα του Νηρέα, σημειώνοντας 16 τέρματα. Ο παίκτης βρίσκεται στην πιο ώριμη ποδοσφαιρικά ηλικία και διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, συμμετέχοντας σε ομάδες της Β΄ και Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, όπως το Αιγάλεω και ο Πανηλειακός. Η μεταγραφή του στο Παμμηλιακό αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα, δίνοντας νέα ώθηση στην επίθεση, όπου μαζί με τους Σάντα και Κουλουρά αναμένεται να αποτελέσουν μία από τις δυνατές τριάδες της νέας περιόδου.

Σε δηλώσεις του στο sportcyclades.gr o Κασκούτης είπε:

«Αποφάσισα να ενταχτώ στις τάξεις του Παμμηλιακού γιατί η διοίκηση με αντιμετώπισε με πολύ ανθρώπινο τρόπο και γιατί ο κ. Δαούτης με πλησίασε με ειλικρίνεια και ο τρόπος που μου ανέλυσε τα πλάνα του με έκανε να νοιώσω σίγουρος για την επιλογή μου. Αξίζει τον κόπο όλοι στο νησί να στηρίξουμε την προσπάθεια που θα γίνει και ο καθένας από το πόστο του να συμβάλλουμε στο κτίσιμο της ομάδας».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares