Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015 10:30

Δύο μεταγραφές και πρώτη στις 18 Αυγούστου

Ο Αύγουστος φτάνει στα μέσα του και στον ΑΟ Σύρου προγραμματίζουν τα επόμενα βήματα που θα γίνουν ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία και να ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου.

Στην κρίσιμη από πλευράς αποφάσεων χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίστηκε η πρώτη συνάντηση παικτών και διοίκησης να γίνει την Τρίτη 18 Αυγούστου στο ASports, ενώ την επόμενη μέρα (19 Αυγούστου) θα αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας.

Επίσης τα μέλη της διοίκησης αποφάσισαν να δοθεί μία συνέντευξη τύπου, όπου η διοίκηση μαζί με τους παίκτες θα μιλήσουν για τον ΑΟ Σύρου και θα απαντήσουν σε ερωτήματα δημοσιογράφων. Η press conference θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 22/8 πιθανότατα στο A Sports.

Τέλος αφού τα μέλη της διοίκησης δήλωσαν την ικανοποίηση τους για την πορεία των πωλήσεων στα εισιτήρια διαρκείας στη συνέχεια άναψαν το πράσινο φως ώστε ο πρόεδρος Γιώργος Φώσκολος να πραγματοποιήσει ακόμη δύο μεταγραφές με παίκτες που ήδη έχει μιλήσει.

Πρόκειται για τον μικρό σε ηλικία αμυντικό Σαλίογλου και ακόμη έναν παίκτη που μπορεί να προέλθει είτε εντός, είτε εκτός του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares