Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015 02:11

Φιλικό ξεμούδιασμα με Ρώσους ο ΠΑΣ Τήνου

Μια φιλική αναμέτρηση διεξήχθη την Πέμπτη το απόγευμα στο γήπεδο της Τηνου μεταξύ ομάδας του Π.Α.Σ Τηνου και μιας ομάδας επαγγελματιών ρωσικής καταγωγής οι οποίοι επισκέπτονται τα τελευταία χρόναι την Τήνο.

Για την ομάδα της Τηνου που παρατάχθηκε κατα βάση με την ομάδα νέων με την προσθήκη μερικών παικτών της αντρικής ομάδας ήταν ένα καλό ξεμούδιασμα.

Όλοι οι συμετεχοντες ευχαριστήθηκαν αυτήν την αναμέτρηση και για το τυπικό του θέματος οι ομάδα του Π.Α.Σ Τηνου επικράτησε με7-5.

Στο τέλος του αγώνα υπήρξε ένα κέρασμα από Δ.Σ του Π.Α.Σ Τηνου, εννώ πριν την έναρξη τιμήθηκε από τους συμπαίκτες ο ποδοσφαιριστής του Π.Α.Σ Τηνου Ζαλωνης Μαριος, ο οποίος μετά από πολυετή προσφορά στο Τηνιακό ποδόσφαιρο αποσύρεται από την ενεργό δράση, παίζοντας κατα κύριο λόγο στην Α.Ε.Στενης και τον φετινό χρόνο στον Π.Α.Σ Τηνου.

Για την ομάδα της Τήνου αγωνίστικαν οι: Απεργης, Παλαμαρης, Ζαλωνης, Αρμακολας Ε., Κελαδιτης, Βιδαλης Α., Βασιλας, Παγανης, Αρμακολας Ο., Γιαννησοπουλος, Αρμακολας Ι., Saar, Κaca, Αργυροπουλος, Διαμαντοπουλος, Δελατολας, Κυριτσης Ι., Κυριτσης Η.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares