Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015 14:45

Δίδαξε fair play και έρχεται στο Πανκυκλαδικό ο Χλωρός [vid]

Σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχιζεται η προετοιμασία για το 10ο Πανκυκλαδικό τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου " Ευ αγωνίζεσθαι " ώστε η Σύρος και η διοργανώτρια Ακαδημία Σύρος 2002,να υποδεχθούν την Παρασκευή 19 Ιουνίου , τους μικρούς ποδοσφαιριστές  των Κυκλάδων.

750 περίπου αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να μιλήσουν μαζί με τον Ποδοσφαιριστή Γιάννη Χλωρό που δίδαξε ήθος ,στην αναμέτρηση της ομάδας Νέας Ιωνίας με τον Ηλυσιακό, όταν αστόχησε επίτηδες σε κενή εστία επειδή ο αντίπαλος τερματοφύλακας Σηφάκης ήταν πεσμένος στο έδαφος από τραυματισμό.

Ο Γιάννης Χλωρός εχει τιμηθεί από το Υπουργείο Αθλητισμού και Υφυπουργό Ανδριανό, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία , από τον ΠΣΑΤ, ΟΠΑΠ, την ετήσια γιορτή του Ποδοσφαιριστή  του ΠΣΑΠ καθώς ερασιτεχνικά σωματεία και συλλόγους. Συνολικά έχει 24 βραβεύσεις για την ενέργεια του fair-play .

Να σημειώσουμε οτι για πρώτη φορά θα εφαρμοστεί η χρήση της ΜΠΛΕ κάρτας ( κάρτα «Ευ Αγωνίζεσθαι» ) στο τουρνουά. Αυτές οι ενέργειες σαν του Γιάννη χλωρού Ομορφαίνουν το Ποδόσφαιρο.

Της Κυριακής Παπαγιάκουμου

Δείτε το βίντεο που ο Χλωρός τηρεί το fairplay και στη συνέχεια βραβεύεται

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares