Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015 00:22

Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς στην πρεμιέρα

Μετά από ένα παιχνίδι για γερά νεύρα Πάγος και Αίαντας έμειναν στο ισόπαλο 2-2 και μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς στο ματς που έγινε στο γήπεδο της Άνω Σύρου για την 1η αγωνιστική της φάσης των μπαράζ παραμονής στην Α΄Κατηγορία.

Ο Αίαντας ήταν η ομάδα που προηγήθηκε στο σκορ με τον Πάγο να ισοφαρίζει. Το παιχνίδι όμως επιφύλασσε συγκινήσεις, καθώς παρόλο που ο Αίαντας έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής με 2η κίτρινη του Καρίμαλη, στο 89' κατάφερε να προηγηθεί για να του πάρει την μπουκιά από το στόμα ο Πρίντεζης με γκολ στις καθυστερήσεις (92').

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Φωτεινιάς αιφνιδιάζει τον Πάγο ανοίγοντας το σκορ και (1-0). Η επανάληψη βρήκε τον Πάγο να ισοφαρίζει με τον Χούρο στο 52' (1-1), για να έρθει στο 60' η αποβολή με 2η κίτρινη του Καρίμαλη, αφού σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Χούρο ο παίκτης του Αίαντα πάτησε τον αντίπαλο του με τον κ. Ρούσσο να τον τιμωρεί και τον Αίαντα να φωνάζει για την απόφαση του.

Ο Αίαντας έδειξε να έχει ψυχικά αποθέματα και παρόλο που έπαιζε με 10 παίκτες έκανε το 1-2 με ένα μακρινό φάουλ του Βαμβακούση στο 89' που κατέληξε στα δίχτυα του Αραγιάννη και προς στιγμή του έδινε το μεγάλο τρίποντο.

Ο Πάγος όμως δεν τα έβαλε κάτω και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Πρίντεζης πάγωσε τα χαμόγελα στον Αίαντα, καθώς στο 92' και μετά από κόρνερ κατάφερε να νικήσει τον Βαμβακούση γράφοντας το τελικό 2-2, που έφερε και πάλι τις διαμαρτυρίες του Αίαντα, αφού όπως υποστηρίζουν ο κ. Ρούσσος σφύριξε δύο φορές με αποτέλεσμα οι παίκτες να σταματήσουν.

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Ρούσσος, Νομικός και Μπελίτσης.

ΑΟ Πάγου (Ξενικάκης): Αραγιάννης, Ζαφείρας (87' Ρούσσος Κ.), Ξένος, Τρόκα, Αναγνωστόπουλος, Ρούσσος Ν. (46' Πάπιτσης), Ρούσσος Κ., Ρούσσος Γ., Πρίντεζης, Χούρος, Βάλβης (67' Αργυρός).

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Βαμβακούσης Δ., Δημόπουλος, Βαμβακούσης Α., Τσιριγώτης, Καμπάνης, Φωτεινιάς, Μεμάι, Λουσας (66' Μαυράκης), Δεναξάς (88' Γκούφας), Ρούσσος (42' Καφτηράνης), Καρίμαλης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares