Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015 14:10

Προαναγγελία: Παμμηλιακός - ΑΟ Σύρου

Η ώρα των μπαράζ έφτασε και φέτος. Σε μια διαφορετική μορφή αγώνων με διπλά παιχνίδια, εντός και εκτός έδρας, η ομάδα της Μήλου και της Σύρου μπαίνει στην τελική φάση του πρωταθλήματος για να μετρήσει και φέτος τις δυνάμεις της ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του νομού.

Ο ΑΟ Σύρου τερμάτισε στην δεύτερη θέση του α’ ομίλου με 26 βαθμούς σε 12 αγώνες, δύο λιγότερους από τον ΑΟ Μυκόνου, έχοντας 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες (και οι δύο από τον ΑΟ Μυκόνου) και τέρματα 26-7 (η καλύτερη άμυνα του ομίλου του).

Ο Παμμηλιακός με την σειρά του τερμάτισε αήττητος στην κορυφή του β’ ομίλου με 9 νίκες και 1 ισοπαλία, χάνοντας το απόλυτο μόλις στον τελευταίο αγώνα του και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων! Σε 10 αγώνες η ομάδα της Μήλου είχε τέρματα 23-4, ρεκόρ που αποτέλεσε την καλύτερη επίθεση και άμυνα του ομίλου του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι άπαντες είναι έτοιμοι για την στιγμή που περίμεναν και δούλευαν ολόκληρη την χρονιά. Ο κόουτς Ζαχαρίας Γκούντζας έχει προετοιμάσει το τελευταίο διάστημα με συγκεκριμένο πρόγραμμα προπονήσεων την ομάδα για τους αγώνες αυτούς. Στην διάθεση του βρίσκονται άπαντες οι παίχτες του Παμμηλιακού χωρίς προβλήματα τραυματισμών και απουσίες.

Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα του κ. Μάκη Βαρθαλίτη ο οποίος δεν θα μπορεί να υπολογίζει μόνο τον Μουράϊ.

Το μεγάλο παιχνίδι θα αρχίσει την Κυριακή 15/3 στις 3.00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου και θα το διευθύνει ο κ. Ν. Δεληγιάννης με βοηθούς τους κ.κ. Θ. Πάντο και Α. Μουτάφη.

Τα «Μηλέικα Νέα» σε συνεργασία με το «SportCyclades» θα καλύψουν το παιχνίδι και θα σας παρουσιάσουν τα καλύτερα στιγμιότυπα της συνάντησης. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο τον αγώνα σε μαγνητοσκόπηση στο «ΑΙΓΑΙΟ TV».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares