Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 00:47

Στα μπαράζ με σφραγίδα "Ράμπα"

Μία προνομιούχο θέση στην πρώτη τριάδα του 1ου ομίλου εξασφάλισε ο ΑΟ Σύρου, ο οποίος με γκολ πέναλτι του Ραμπαβιλά ισοφάρισε σε 1-1 τον Πάγο και ξεκαθάρισε τους μεταξύ τους λογαριασμούς όσον αφορά την υπόθεση της συμμετοχής στα μπαράζ.

Οι δύο ομάδες επικεντρώθηκαν περισσότερο σε ένα παιχνίδι ισχυρών μονομαχιών και είχαν από ένα καλό ημίχρονο στην απόδοση τους, με τον Πάγο να προηγείται στο 1ο ημίχρονο και τον ΑΟ Σύρου να ισοφαρίζει προς το τέλος του αγώνα με πέναλτι του Ραμπαβίλα το οποίο προξένησε τις έντονες αντιδράσεις των παικτών του Πάγου. Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο παίκτης του ΑΟ Σύρου Μιχάλης Τερόλης.

Στο 14ο λεπτό ο Κόκκαλης ανατρέπει τον Φωτεινιά με τον κ. Μενδρινό να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Χούρο να κάνει το 1-0.

Στην επανάληψη ο ΑΟ Σύρου έψαχνε την ισοφάριση από τα πρώτα λεπτά αλλά απειλούσε μόνο μα κάποια μακρινά σουτ.

Και φτάνουμε στην φάση του 85΄, όπου ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας ανατρέπεται από τον Ρούσσο λίγο μέσα από την μεγάλη περιοχή. Το νέο απόκτημα του ΑΟ Σύρου στη συνέχεια ήταν εύστοχο από τα 11 μέτρα, ισοφαρίζοντας σε 1-1, χαρίζοντας στην ομάδα του μία θέση στην πρώτη τριάδα του ομίλου.

Διαιτητές ήταν οι: Μενδρινός, Νομικός, Μουτάφης.

Α.Ο Σύρου (Βαρθαλίτης): Καραμαλίγκας, Μανουδάκης, Κόκκαλης (64΄Μπαλόπητας), Παπαδάκης, Μαραγκός, Τερόλης, Ξυγκάκης, Μουράι (69΄Σαγκινέτος), Ραμπαβίλας, Τσέχου, Γκιουράι.

 Α.Ο Πάγου (Ξενικάκης): Αραγιάννης, Φωτεινιάς, Ξένος (58΄ Ρούσσος Ν.), Σαμιωτάκης, Αναγνωστόπουλος, Ρούσσος Γ, Ρούσσος Κ, Πάπιτσης, Πρίντεζης (82΄Παράβαλος), Χούρος, Βάλβης (75΄Τρόκα).

PENALTI SE RAMPA

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares