Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015 23:24

Σφράγισε το εισιτήριο των μπαράζ [pics]

Τρίποντο που το έδωσε την πρόκριση για τα μπαράζ της διεκδίκησης του πρωταθλήματος πέτυχε σήμερα ο Πανναξιακός που επικράτησε 4-1 του Καρτεράδου στο ΔΑΚ Νάξου.

NAXOS MAYROSΟ Πανναξιακός είχε σε πολύ καλή μέρα τον Γιάννη Κούτρο που πέτυχε χατ τρικ (στο πρώτο ημίχρονο) φτάνοντας τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα, όπου κατέχει την 2η θέση στον σχετικό πίνακα πίσω από τον Ντέμη Ζώνα που έχει 21 τέρματα. Όπως ήταν φυσικό η νίκη συνοδεύτηκε από πανηγυρισμούς και πολλά συγχαρητήρια, καθώς ο πρώτος στόχος της ομάδας για φέτος επετεύχθη. Αξιοσημείωτο σημείο τα τρία πέναλτι που καταλόγισε ορθά ο διαιτητής Φαν Άακεν, από όπου και προήλθαν τα τρία από τα πέντε τέρματα της αναμέτρησης.

Τα γκολ

Στο 8ο λεπτό ο Κούτρος μπαίνει στην περιοχή και ανατρέπεται από τον Κουρδελάκη, με τον διαιτητή Φαν Άακεν να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 32΄σε πανομοιότυπη φάση με αυτή του πρώτου πέναλτι ο Τρούλης ανατρέπει και πάλι τον Κούτρο, ο οποίος ήταν εύστοχος κάνοντας το 2-0.

Στο 38΄ο Κούτρος κάνει το 3-0 για τον Πανναξιακό με το 3ο προσωπικό του τέρμα, όταν ο Χαμηλοθώρης του δίνει έτοιμο γκολ μέσα στην μικρή περιοχή.

Ο Καρτεράδος μείωσε με το τρίτο πέναλτι στο παιχνίδι που έγινε σε ανατροπή του Βαζαίου από τον Ανεβλαβή. Ο Νομικός ήταν εύστοχος και διαμορφώθηκε το 3-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Η επανάληψη επιφύλασσε ακόμα ένα γκολ για τον Πανναξιακό, που ήρθε στο 60΄ μετά από λάθος στην άμυνα του Καρτεράδου και όμορφο πλασέ του Κατσούδα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητές ήταν οι: Φαν Άακεν, Βαρθαλίτης, Ρούσσος Ε.

Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Κουφόπουλος, Ανεβλαβής, Κατσάνης, Χαμηλοθώρης, Ευριπιώτης, Σέμε, Κωτσαρής (75΄Λίκα), Κούτρος (46΄ Κατσούδας), Βαθρακοκοίλης (65΄Γαλάνης).

ΑΟ Καρτεράδου (Τζούρος): Κουρδελάκης, Κλουβάτος Κ., Τρούλης (54΄Πρέκας), Νομικός Γ., Χοχάι, Νομικός Α., Βλαβιανός (80΄ Ζερβάκης), Κλουβάτος Σ., Τζούρος, Σελιστάι, Βαζαίος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares