Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 19:24

Κέρδος το σκοράρισμα και ο Γκιουράι

Ο ΑΟ Σύρου βρίσκει λύσεις στο σκοράρισμα, με τον Γκιουράι να πετυχαίνει χατ τρικ στην Άνδρο και πλέον η ομάδα της Σύρου  κρατά τις τύχες του στα χέρια της Ο ΑΟ Σύρου βρίσκει λύσεις στο σκοράρισμα, με τον Γκιουράι να πετυχαίνει χατ τρικ στην Άνδρο και πλέον η ομάδα της Σύρου κρατά τις τύχες του στα χέρια της

Τις τύχες στα χέρια του κρατάει πλέον ο ΑΟ Σύρου όσον αφορά την υπόθεση απευθείας πρόκρισης στους αγώνες μπαράζ από τον 1ο όμιλο.

Η ομάδα της Σύρου μέχρι τώρα έχει «σκοντάψει» μόνο στα δύο παιχνίδια με τον πρωτοπόρο ΑΟ Μυκόνου και βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την Άνω Μερά να το ακολουθεί κατά πόδας σε απόσταση μόλις δύο βαθμών.

Γνωρίζουν

Στον ΑΟ Σύρου όμως γνωρίζουν πολύ καλά ότι η κατάκτηση μία από τις δύο πρώτεςπρονομιούχου θέσεις που θα τους δώσουν την ευκαιρία να πάνε άμεσα στα τελικά του πρωταθλήματος εξαρτάτε από την δική τους ομάδα, καθώς με νίκες στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια (εντός με ΠΑΣ Τήνου, ΑΟ Πάγου, Άνω Μερά) θα έχουν εξασφαλίσει τον στόχο τους.

Η έλευση στην ομάδα των Ραμπαβίλα και Τσέχου είναι σίγουρο ότι έχει ανεβάσει το ποιοτικό επίπεδο και ο ΑΟ Σύρου καλύφτηκε σε θέσεις που έχει πρόβλημα. Όμως οι δύο αυτές προσθήκες δεν φαίνεται πως είναι οι μόνες, καθώς πλέον έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν αγωνιστικά και παίκτες που ήδη υπήρχαν στην ομάδα και να δίνουν λύσεις και αυτοί με την σειρά τους στο σκοράρισμα που ήταν και ο «πονοκέφαλος» που υπήρχε στις τάξεις του ΑΟΣ.

Ενδεικτικό αποτελεί και το 0-6 με τον Ανδριακό, το οποίο είναι ένα σκορ που δεν πέτυχε ο ΑΟ Σύρου σε κανένα από τα εκτός έδρα παιχνίδια ούτε την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Ταλέντο

Το μεγαλύτερο όμως κέρδος για την συριανή ομάδα είναι τα παιδιά που έρχονται από τις ακαδημίες και δείχνουν έτοιμα να βοηθήσουν και μάλιστα άμεσα. Ένα από αυτά τα παιδιά είναι και ο Ρομπέρτο Γκιουράι, που όσοι τον παρακολουθούν μιλάνε για ένα ανερχόμενο αστέρι…. Ο 15χρονος χθες «έβγαλε μάτια» στην Άνδρο, όπου χρησιμοποιήθηκε στο αριστερό άκρο της επίθεσης σκοράροντας τα τρία από τα έξι τέρματα για την ομάδα του. Το χατ τρικ του μικρού είναι αυτό που άνοιξε και επίσημα τον λογαριασμό του στην Ανδρική ομάδα της οποίας φέτος είναι αναπόσπαστο κομμάτι. Ο ίδιος δήλωσε χαρούμενος για τα τέρματα του και φάνηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που νικήσαμε και κατάφερα να σκοράρω τρεις φορές. Είναι τα πρώτα γκολ που πετυχαίνω στο πρωτάθλημα και ελπίζω να επακολουθήσουν και άλλα που θα βοηθήσουν την ομάδα μου. Συνεχίζουμε είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια, όπου και με την προσθήκη των Τσέχου και Ραμπαβίλα στην ομάδα που είναι καλοί χαρακτήρες και καλοί παίκτες νομίζω ότι θα πάμε καλά».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νίκη με νέα πρόσωπα ΑΜΣ Φιλωτίου – Λάβα 3-0 [vid] »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares