Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014 12:29

Τα βλέμματα στο Ναξιακό ντέρμπι

Το ντέρμπι Φιλώτι – Πανναξιακού στο μεσημέρι (12:45) της Κυριακής (30/11) στον Άγιο Αρσένιο κλέβει τη παράσταση στην πρεμιέρα του β’ γύρου για τον 3ο όμιλο της ΕΠΣ Κυκλάδων – Τι δηλώνουν οι Παλάζης και Κώτσαρης Το ντέρμπι Φιλώτι – Πανναξιακού στο μεσημέρι (12:45) της Κυριακής (30/11) στον Άγιο Αρσένιο κλέβει τη παράσταση στην πρεμιέρα του β’ γύρου για τον 3ο όμιλο της ΕΠΣ Κυκλάδων – Τι δηλώνουν οι Παλάζης και Κώτσαρης

Δύο σημαντικά παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Κυριακής στη Νάξο.

Στις 10:15 στο ΔΑΚ ο ΠΑΣ Νάξου υποδέχεται το Καρτεράδο και αναζητεί τον πρώτο του βαθμό. Τελείωσε το πρώτο γύρο με μηδέν νίκες και ισοπαλίες και παθητικό 5-24 νίκες. Ότι χειρότερο δηλαδή. Η ομάδα εμφανίζει πρόβλημα σε άμυνα και επίθεση. Ο Πέτρος Μαράκης ψάχνει για το καλύτερο και θέλει και τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου με 3-1 στη Σαντορίνη. Στις 15:45 έχουμε το ..ντέρμπι της Νάξου.

Το Φιλώτι υποδέχεται τον Πανναξιακό στον Άγιο Αρσένιο και αμφότεροι θέλουν τη νίκη. Κυρίως για το γόητρο. Έχει προηγηθεί η λευκή ισοπαλία για το πρωτάθλημα το ΔΑΚ και η νίκη του Πανναξιακού (2-1) στο κύπελλο στον Άγιο Αρσένιο. Η ένταση υπάρχει, το «θέλω» είναι ιδιαίτερα ισχυρό και στους δύο έστω κι εάν το μόνο που θα κερδίσουν είναι τρεις βαθμοί..

Ο Δημήτρης Παλάζης, προπονητής του Φιλωτίου, δηλώνει για τον αγώνα « Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα εξαρτηθεί από τη δύναμη κυρίως λόγω του μικρού γηπέδου. Στόχος μας είναι η νίκη, όπως σε όλα τα παιχνίδια φέτος και ειδικά στην έδρα μας. Οι παίκτες είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, δεν έχουμε απουσίες και ελπίζω όλα να πάνε καλά μέχρι και το παιχνίδι. Ο φετινός στόχος μας είναι η τριάδα και μέχρι τώρα είμαστε μέσα σε αυτόν και εκεί θέλουμε να παραμείνουμε μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου».

Τρεις βαθμοί

Από τη πλευρά του, ο αμυντικός του Πανναξιακού Κώστας Κώτσαρης τονίζει ότι «Πιστεύω θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες.. Είμαστε ποιοτικές ομάδες και αυτό φαίνεται και από την βαθμολογική μας θέση.. Πιστεύω πως εάν είμαστε σοβαροί θα μπορέσουμε να κερδίσουμε, αλλά πάντα πρέπει να υπολογίζουμε και τις δυνατότητες του αντιπάλου, οπότε νομίζω πως η ομάδα που θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα θα επικρατήσει.. Όσο για την σημασία της νίκης; Για εμάς είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, πηγαίνουμε σε κάθε αγώνα για την νίκη με σκοπό την καλύτερη συγκομιδή βαθμών και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο… Όπως αντιμετωπίσαμε τον πρωτοπόρο Πανθηραϊκό, έτσι βλέπουμε και το Φιλώτι… Μία ακόμη αναμέτρηση που εάν το κερδίσουμε μας δίνει απλά τρεις βαθμούς».

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Πηγη: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares