Σάββατο, 06 Σεπτεμβρίου 2014 23:37

«Έδειξε» τα νύχια του ο Πανναξιακός

Άκρως θετικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το πρώτο δείγμα του Πανναξιακού, ο οποίος, σε φιλικό αγώνα που έγινε σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου, νίκησε με 6-0 τον ΑΟ Πάρου, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις στην 1η του εμφάνιση μετά την επιστροφή του στο τοπικό.

Ειδικά στο 1ο μέρος η ομάδα του Γιώργου Προμπονά, έδειχνε ασταμάτητη με πλουραλισμό στο παιχνίδι της και τη νέα του Αιχμή τον Κούτρο να σκοράρει τρεις φορές, διαμορφώνοντας το 3-0 του 1ου ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο ΑΟ Πάρου (μετά την είσοδο των αδελφών Καράι), πίεσε ψηλότερα και ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι, αλλά ο Πανναξιακός ήταν αυτός που συνέχιζε να δημιουργεί, πετυχαίνοντας ακόμη 3 τέρματα που έφεραν το τελικό σκορ στο 6-0. Οι σκόρερ της αναμέτρησης ήταν οι: Κούτρος (4), Λίκα και Ευριπιώτης.

Πρωταγωνιστής

Αν κάποιος αναρωτιόταν πως είναι δυνατόν να δέσει μία ομάδα που έκανε σχεδόν 20 μεταγραφές; Η απάντηση δόθηκε σήμερα από τον Γιώργο Προμπονά, καθώς παρόλο που ο Πανναξιακός προπονείτε σχεδόν 2 εβδομάδες, με σχεδόν καινούρια ομάδα, ωστόσο έδειξε από νωρίς ότι διαθέτει την ποιότητα που χρειάζεται για να είναι και πάλι φέτος μέσα στους πρωταγωνιστές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ιδιαίτερα στον αμυντικό τομέα η ομάδα της Νάξου λειτούργησε άψογα, ενώ άριστες εντυπώσεις άφησαν οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί ως «πρωτοκλασάτοι», αφού με την εμφάνιση τους δικαίωσαν την διοίκηση και τον προπονητή που τους επέλεξαν. Όμως ο παίκτης που κέντρισε τα βλέμματα όλων μας ήταν ο σκόρερ των τεσσάρων από τα έξι τέρματα Γιάννης Κούτρος, ο οποίος όπως όλα δείχνουν είναι η μεταγραφή «λίρα 100» για τον Πανναξιακό.

Υποσχέσεις

Πάμε τώρα στον ΑΟ Πάρου, που ταξίδεψε στη Νάξο με αρκετές απουσίες (Αρκουλής, Κασιμάτης, Τσαντουλής, Δημογιάννης, Βούσουλας, Ρούσσος, Σένκα Β., Πετρόπουλος). Η ομάδα του Δημήτρη Τριανταφυλλάκου είχε αφήσει καλά δείγματα γραφείς κατά την περσινή περίοδο, όπου έχασε στις λεπτομέρειες την είσοδο της στα μπαράζ. Όμως όπως φαίνεται έμπειρος κόουτς συνεχίζει την καλή δουλειά στον ΑΟΠ, αφού παρά το 6-0 η ομάδα του φάνηκε να έχει πλάνο στο παιχνίδι της, ενώ έδειξε καλά δείγματα και στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Για τον κόουτς του ΑΟΠ (όπως είπε και ο ίδιος) αυτό το παιχνίδι ήταν μία πάρα πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσει τους παίκτες του απέναντι σε μία ομάδα όπως τον Πανναξιακό, την οποία και χαρακτήρισε ιδιαίτερα δυνατή. Από εκεί και πέρα το ενδιαφέρον και αυτό που περιμένουν όλοι στον ΑΟ Πάρου είναι η ενσωμάτωση των πρωτοκλασάτων παικτών στην ομάδα, πράγμα που θα δώσει την απαραίτητη ποιότητα για τέτοιου είδους ματς.

Λάθη

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Γιώργος Προμπονάς φάνηκε ιδιαίτερα λακωνικός μετά την 1η της ομάδας του, καθώς όπως είπε το σκορ δεν παίζει κανένα ρόλο: «Για εμάς το αποτέλεσμα του αγώνα δεν έχει καμία σημασία. Είδαμε κάποια πράγματα που θέλαμε, δεν θα μιλήσω για ικανοποίηση, αλλά για κάποια λάθη που εντόπισα και πάνω σε αυτά θα πρέπει να δουλέψουμε, αφού η ομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμοι για τα σημαντικά παιχνίδια. Άλλωστε τα φιλικά μόνο αυτόν τον σκοπό έχουν».

Πλάνο

Το γεγονός ότι ο ΑΟ Πάρου έκλεισε φιλικούς αγώνες με αντίπαλο τον Πανναξιακό δείχνει από μόνο του το πλάνο και τους στόχους που έχει για την ομάδα του ο Δημήτρης Τριανταφυλλάκος, ο οποίος μετά τη λήξη του παιχνιδιού είπε: «Ο Πανναξιακός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και ήταν καλή ευκαιρία για εμάς να κάνουμε ένα δυνατό φιλικό. Παρά τις πολλές απουσίες που είχαμε βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα που στο μέλλον θα μας κάνουν καλύτερους».

Συνθέσεις

Πανναξιακός (Προμπονάς) : Τσουκαλάς, Πιτταράς, Παπανικολάου, Κατσάνης, Καρελέμογλου, Γαλάνης, Λεγάκης, Κατσούδας, Επταήμερος, Ευριπιώτης, Κούτρος.

Έπαιξαν επίσης: Σοφικήτης, Δρυς, Σφυρόερας, Κουφόπουλος, Πολίτης, Μάκαρης, Ανεβλαβής Μ, Ανεβλαβής Π., Λίκα.

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Μανέκας, Κρουσταλάκης, Νίκας Γ., Σκιαδάς Ν, Κρητικός, Σένκα Ν., Δαφερέρας, Γιουρτζίδης, Σάμιος, Μπαρδάνης, Κληρονόμος.

Έπαιξαν επίσης: Καράι Β., Καντιότης, Καράι Μ., Λάμπρου, Τετάου, Νίκας Α., Καραφυλάκης, Σκιαδάς Σ.

Φωτογραφίες από τον αγώνα ΕΔΩ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares