Σάββατο, 06 Σεπτεμβρίου 2014 10:42

«CRASH TEST» για Πανναξιακό, ανακοίνωσε Κουφόπουλο

Το 1ο τους τεστ ενόψει τις νέας αγωνιστικής σεζόν θα περάσουν σήμερα οι παίκτες του Πανναξιακού.

Ο Γιώργος Προμπονάς θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει τους παίκτες του στον ΑΟ Πάρου του Δημήτρη Τριανταφυλλάκου, που είναι μία ομάδα με ιδιαίτερες βλέψεις φέτος.

Ο ενδιαφέροντας φιλικός αγώνας θα γίνει σήμερα στις 15:15 στο ΔΑΚ Νάξου.

Κουφόπουλος

Όπως είχαμε γράψει προ ημερών ο Χρήστος Κουφόπουλος, που πέρυσι αγωνιζόταν στον Αστέρα Τραγαίας, ανήκει πλέον στο δυναμικό του Πανναξιακό. Την είδηση επιβεβαίωσε σήμερα με ανακοίνωση της η διοίκηση του Ναξιακού σωματείου:

''Στον Πανναξιακό ανήκει και θα αγωνίζεται απο την φετινή χρονιά ο Χρήστος Κουφόπουλος. Ο 21χρονος Ναξιώτης με πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο αγωνιζόταν με τα χρώματα του Αστέρα Τραγαίας και για την μεταγραφή του απο την ομάδα του λεκανοπεδίου συνέβαλαν καθοριστικά οι κύριοι Βαγγέλης Βουτσίνος και Ανδρέας Κατσούλης. Ο Χρήστος Κουφόπουλος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού καθώς και του αμυντικού μέσου. Οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας πιστεύουν ότι ο Χρήστος θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του Γιώργου Προμπονά αφού του δίνει αρκετές επιλογές τόσο στο χώρο της άμυνας όσο και του κέντρου. Ο Πανναξιακός Α.Ο. ευχαριστεί το φιλικό σωματείο του Αστέρα Τραγαίας''.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares