Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014 12:39

ΑΟ Πύργου: "Ευχαριστούμε τον Παμμηλιακό"

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν την ομάδα του Παμμηλιακού εξέδωσαν οι διοικούντες του ΑΟ Πύργου. Η ομάδα της Θήρας φιλοξενήθηκε με τον καλύτερο τρόπο από τους Μηλιούς στον αγώνα που έγινε την προηγούμενη Παρασκευή στα πλαίσια του παιδικού πρωταθλήματος.

''Στα πλαίσια του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΠΣ Κυκλάδων, η ομάδα μας ταξίδεψε στην Μήλο για το παιχνίδι με τον Παμμηλιακό. Η φιλοξενία των ανθρώπων της γηπεδούχου ομάδας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, και για αυτό θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε. Από την εξαιρετική κατάσταση των αποδυτηρίων και την παροχή διαφόρων προμηθειών, τα αναμνηστικά δώρα και τα ημερολόγια, μέχρι και την συμπεριφορά των παραγόντων και του τεχνικού επιτελείου προς την ομάδα μας, η γενικότερη αντιμετώπιση μας από την ομάδα του Παμμηλιακού ήταν αντικείμενο συζήτησης στους κύκλους της ομάδας μας, τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Παμμηλιακού γιατί έδωσε την ευκαιρία στους νεαρούς μας παίκτες να δούνε και αυτήν την πλευρά του αθλητισμού: την πλευρά του σεβασμού και της αθλητικής άμιλλας, και τους διαβεβαιώνουμε ότι η όλη τους συμπεριφορά σχολιάστηκε από τα παιδιά με τα καλύτερα λόγια, τα οποία μιλούσαν για πρωτόγνωρη εμπειρία, που δυστυχώς ήταν σε πλήρη αντίθεση με συμπεριφορές άλλων ομάδων που έχουμε συναντήσει στο παρελθόν.

Επίσης, θα θέλαμε να κάνουμε ειδική αναφορά στα ίδια τα παιδιά του Παμμηλιακού, τα οποία πέρα από ποδοσφαιρικό ταλέντο, έδειξαν ότι έχουν ήθος και εξαιρετική συμπεριφορά, τόσο εκτός όσο και εντός αγωνιστικού χώρου.

Υ.Γ Συγχαρητήρια στους κ.κ Πάντο, Μαθιουδάκη και Κουλακιώτη για την άψογη διαιτησία τους''.

Το Δ.Σ του Α.Ο Πύργου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares