Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014 20:22

Στον αστερισμό της ΑΕΚ

Οι καιρικές συνθήκες θα είναι αυτές που θα καθορίσουν εάν θα σπάσει το φράγμα των 1000 εισιτηρίων όσον αφορά τη διάθεσή τους – 490 εισιτήρια έχει πάρει ο σύνδεσμος ΑΕΚ που περιμένει φιλάθλους από Πάρο, Αμοργό, Σαντορίνη, Τήνο και Σύρο – Την Παρασκευή το μεσημέρι η τελική σύσκεψη και τα μέτρα ασφαλείας – Καμία μετακίνηση οργανωμένων φιλάθλων προς το γήπεδο Οι καιρικές συνθήκες θα είναι αυτές που θα καθορίσουν εάν θα σπάσει το φράγμα των 1000 εισιτηρίων όσον αφορά τη διάθεσή τους – 490 εισιτήρια έχει πάρει ο σύνδεσμος ΑΕΚ που περιμένει φιλάθλους από Πάρο, Αμοργό, Σαντορίνη, Τήνο και Σύρο – Την Παρασκευή το μεσημέρι η τελική σύσκεψη και τα μέτρα ασφαλείας – Καμία μετακίνηση οργανωμένων φιλάθλων προς το γήπεδο

Από την περασμένη εβδομάδα η Νάξος κινείται στον αστερισμό της ΑΕΚ καθώς την προσεχή Κυριακή, το μεσημέρι (14:45) θα υποδεχτεί στον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου, υποδέχεται την πρωτοπόρο της Βαθμολογίας και φαβορί για την άνοδο, ΑΕΚ. Παιχνίδι που μπορεί να έχει την αίσθηση ενός μεγάλου πανηγυριού, μίας γιορτής για την Νάξο, όμως κρύβει αρκετούς κινδύνους και η διοίκηση του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου (με την αρωγή και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων) έχει ήδη πάρει τα μέτρα της. Εχει εκπονηθεί ειδικό σχέδιο όσον αφορά τους ασφαλείς όρους διεξαγωγής της αναμέτρησης και τα μέτρα ασφαλείας, τροχαίας και τάξης θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα.

Αυτός είναι και ο λόγος που το μεσημέρι της Παρασκευής αναμένονται στη Νάξο δύο διμοιρίες ΜΑΤ με επικεφαλής τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων κ. Βελέντζα και μάλιστα θα πραγματοποιηθεί και διευρρημένη σύσκεψη με τους παράγοντες του Πανναξιακού ώστε να γίνουν γνωστοί και απόλυτα κατανοητοί οι … όροι του Κυριακάτικου παιχνιδιού. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ήδη ο Διευθυντής του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου κ. Τσιμογιάννης έχει όλη την εβδομάδα συνεχή επαφή τόσο με τους παράγοντες του Πανναξιακού, όσο και με τους υπεύθυνους των συνδέσμων φιλάθλων Πανναξιακού και ΑΕΚ, ώστε να μειωθούν όσο γίνεται οι όποιοι κίνδυνοι …ατυχήματος.

Εισιτήρια

Σχετικά με την κίνηση των εισιτηρίων, η διοίκηση του Πανναξιακού έχει προχωρήσει στην έκδοση 1000 εισιτηρίων, εκ των οποίων τα 490 κατέληξαν στον σύνδεσμο της ΑΕΚ τα οποία τιμώνται στα 15 και 20 ευρώ. Βέβαια, έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα με τη διακίνηση των εισιτηρίων καθώς τα πρώτα δεν είχαν σφραγιστεί από την αστυνομία (περίπου 150) τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν καταλήξει κυρίως σε φιλάθλους της ΑΕΚ εκτός Νάξου και θα γίνει προσπάθεια να σφραγιστούν κι αυτά πριν από την έναρξη του αγώνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πανναξιακός έχει διαθέσει όλα σχεδόν τα εισιτήρια που είχε στη διάθεσή του και κυμαίνονταν στα 10 και 15 ευρώ αλλά είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν …μαγικά χαρτάκια και έξω από το γήπεδο πριν από την έναρξη του αγώνα. Από την πλευρά του συνδέσμου της ΑΕΚ έγινε γνωστό ότι έχουν δοθεί εισιτήρια σε φιλάθλους της ομάδας στα γύρω νησιά, ήτοι Αμοργό, Τήνο, Σαντορίνη, Πάρο και Σύρο και το κύριο όγκο των φιλάθλων βέβαια να προέρχεται από τη Νάξο (γύρω στους 100). Γίνεται προσπάθεια τροποποίησης των δρομολογίων ώστε όχι μόνο να έρθουν στην ώρα τους οι φίλαθλοι κυρίως από τη Σύρο (αναμένονται τουλάχιστον 50) αλλά και να φύγουν χωρίς προβλήματα. Μάλιστα έγινε αίτημα στην BlueStarFerries ώστε το απόγευμα της Κυριακής μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ να προσθέσει στο δρομολόγιό του πλοίου και τη Σύρο ώστε να φύγουν άμεσα οι φίλαθλοι και να μην περιμένουν έως το απόγευμα της Δευτέρας για να επιστρέψουν στο νησί τους.

Κάμερες

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα των ημερών; Η αλήθεια είναι ότι όλα θα ξεκινήσουν την Παρασκευή το απόγευμα και το Σάββατο το πρωί με την περιήγηση στο στάδιο από τους υπεύθυνους της Αστυνομίας ώστε να ελεγχθούν όλοι οι χώροι και κυρίως να διαμορφωθούν οι ζώνες όπου θα καθίσουν τόσο οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι όσο και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, επίσημοι αλλά και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Βλέπετε εν έτη 2014 και στο γήπεδο της Νάξου (το αυτό ισχύει και στο κλειστό) δεν υπάρχουν θέσεις για δημοσιογράφους. Και δεν αναφερόμαστε τόσο σε πρόσωπα όσο για θέσεις όπου μπορούν να στηθούν οι κάμερες. Και εάν μάλιστα ο καιρός είναι βροχερός τότε δεν αποκλείεται να γίνουν ρεζίλι καθώς όλοι θα βρεθούν να στριμώχνονται κάτω από την κεντρική τέντα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, όπως γίνεται συνήθως όταν ο καιρός είναι βροχερός. Και με τις πληροφορίες να θέλουν τουλάχιστον δέκα εκπροσώπους των Αθηναϊκών ΜΜΕ στη Νάξο και ραδιοφωνική μετάδοση τουλάχιστον από δύο σταθμούς, η εικόνα που θα περάσει δεν θα είναι και η καλύτερη….

Βράβευση

Επίσης, είναι δεδομένο ότι δεν επιτρέπονται οι οργανωμένες μετακινήσεις των φιλάθλων και μάλιστα δεν θα επιτραπούν να περάσουν στο γήπεδο φίλαθλοι με διακριτικά ομάδων. Από εκεί και πέρα, η αποστολή της ΑΕΚ θα έρθει αεροπορικώς το μεσημέρι του Σαββάτου (η αποστολή θα αποτελείται από 30 άτομα) και θα προπονηθεί η ομάδα στο ΔΑΚ την ίδια ημέρα και ανάλογα με την ώρα του αγώνα. Το απόγευμα ο Σύνδεσμος της ΑΕΚ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στα γραφεία του συνδέσμου και όπως αναφέρεται θα κληθεί κάποιος παίκτης και μέλος της αποστολής της ΑΕΚ ώστε να παρεβρεθεί και να βραβευτεί. Δεξίωση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει από τον Πανναξιακό, έμεινε στις καλένδες καθώς το πρόγραμμα κυρίως των παικτών της ΑΕΚ είναι πολύ αυστηρό ενώ στο ημίχρονο του κυριακάτικου αγώνα θα υπάρχει ένα μικρό τελετουργικό. Θα χορέψουν μέλη του χορευτικού από το σύλλογο Κούρος των Μελάνων και θα τιμηθούν από τους εκπροσώπους του Πανναξιακού τόσο ο Τραϊανός Δέλλας (νυν προπονητής) όσο και ο Βασίλης Ρόβας, πρώην παίκτης του Πανναξιακού, ο οποίος θα αγωνιστεί ως αντίπαλος με τα χρώματα της «Ενωσης».

Παρεξήγηση

Και μία που μιλάμε για την διοίκηση του Πανναξιακού, υπάρχει μία διευκρίνιση σχετικά με ένα επεισόδιο που συνέβη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα στη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον σύλλογο Τριπόδων. Κάποια στιγμή πήρε το λόγο ο διαφημιστής Δημήτρης Καρούσης και ανάμεσα στα άλλα ανέφερε ότι ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (το παρών στην εκδήλωση είχε δώσει και ο Δήμαρχος Κ. Μαργαρίτης) δεν βοήθησε όσο θα έπρεπε την ομάδα του Πανναξιακού στην δύσκολη αποστολή του στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Από την διοίκηση του Πανναξιακού και σε μία προσπάθεια να καταλαγιάσει ο όποιος θόρυβος ή αρνητικός αντίκτυπος υπήρξε από τη συγκεκριμένη δήλωση και με δεδομένο ότι ο κ. Καρούσης έχει σχέση με την ομάδα της Νάξου, διευκρινίζεται ότι ο κ. Καρούσης δεν είχε καμία εξουσιοδότηση να μιλήσει εκ μέρους της ομάδας, θεωρεί ότι η όποια αναφορά έγινε δεν προέρχονταν από κακή πρόθεση ώστε να αδικήσει τον Δήμαρχο προσωπικά ή τον Δήμο και δηλώνει ικανοποιημένη από την στήριξη που είχε φέτος από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αφήνει όμως να εννοηθεί ότι με δεδομένη την υπέρβαση λόγω κατηγορίας και οικονομικής κρίσης θα μπορούσε ο Δήμος να έχει συνεισφέρει κάτι περισσότερο στην οικονομική βοήθεια που πρόσφερε για την τρέχουσα περίοδο…

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares