Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2013 20:39

Δικαιούταν τη νίκη

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχτηκαν χθες στο γήπεδο της Άνω Μεράς η τοπική ομάδα και ο ΑΟ Πάγου. Οι δύο ομάδες σε ένα αρκετά καλό ποιοτικά παιχνίδι μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς, σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν περίπου 250 φίλοι του ποδοσφαίρου.

MYKONOS MAGASΣτον αγωνιστικό τομέα τώρα, αν και η Άνω Μερά βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης από ψηλοκρεμαστό σουτ του Μουλίδη που αιφνιδίασε, στη συνέχεια βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και «γύρισε» το εις βάρος της σκορ σε 2-1, με γκολ του Τουρέ στην λήξη του 1ου ημίχρονο και του Ντιαϊέ στο 51΄.

Ο Βάλβης στο 58΄ και ενώ μέχρι εκείνη τι στιγμή είχε δει τη μπάλα τρεις φορές να καταλήγει στο δοκάρι της ομάδας του (24΄Ντιαϊέ 57’ Θεοχάρης και Πετράι), διαμόρφωσε το τελικό 2-2, χαρίζοντας στον Πάγο έναν πολύτιμο βαθμό που τον διατήρησε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού η Άνω Μερά πίεσε για να πετύχει το γκολ που θα της έδινε τη νίκη, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, οι κυριότερες από αυτές με τους: Τουρέ, Πετράι και Κεκελή.

Σαφώς ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του φάνηκε ο προπονητής της Άνω Μεράς, Νίκος Τζιώβας μετά την λήξη του αγώνα, όπου δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Σήμερα είχαμε πολύ καλή απόδοση, αλλά σταθήκαμε άτυχοι στην τελική προσπάθεια. Νομίζω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι και η συνέχεια θα μας ανταμείξει».

Διαιτητές ήταν οι: Δρόσσος, Αρμακόλας, Μουτάφης.

Α.Σ. Άνω Μεράς (Τζιώβας): Αγγελίδης, Κουτσούκος (75' Ασημομύτης), Λάμα, Θεοδωρακάκης (84' Βλιζνάκης), Θεοχάρης, Κεραμιδάς, Τόσκα, Κεκελής, Τουρέ, Ντιαϊέ, Πετράι (78' Γκοράρι)

Α.Ο. Πάγου (Ξενικάκης): Λοϊσιος, Ρούσσος Ν. (55'Πρελορέντζος), Νομικός, Σαμιωτάκης, Παλαιολόγος, Μπελεγρίνης, Μελισσάκης, Ξανθάκης, Μουλίδης (71'Ρούσσος Κ.), Βάλβης, Πρίντεζης (λ.τρ. 65' Μανωλιός).

Φωτογραφίες εδώ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares