Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 17:43

Στις λεπτομέρειες

Την άριστη κατάσταση που βρίσκονται φέτος οι παίκτες της καλείτε να αποδείξει η φορμαρισμένη Θύελλα Καμαρίου, που υποδέχεται αύριο στις 16:30 τον Αστέρα Τραγαίας στο Δ.Γ. Καμαρίου.

8IRA LYGNOY EKOΜε καλό ποδόσφαιρο

Οι παίκτες του Αντώνη Καντζέλη θα βρουν απέναντι τους το δυσκολότερο αντίπαλο σε σχέση με αυτούς που έχουν αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής (Αναγέννηση-ΑΣ Ίου) και το ζητούμενο γι αυτούς δεν είναι άλλο από το 3 στα 3.

Οι απουσίες για τους "Καμαριανούς" είναι γνωστές, καθώς για ακόμα έναν αγώνα θα στερηθούν της απουσίες τον στρατευσίμων, μεταξύ αυτών και του αρχισκόρερ της ομάδας Μάρκου Φύτρου. Πάντως στο στρατόπεδο της Θύελλας υπάρχει αισιοδοξία, καθώς φέτος βλέπουν την ομάδα τους να παίζει "θελκτικό" ποδόσφαιρο που πολλές φορές καθηλώνει τον φίλαθλο στην εξέδρα.

THIRA XALARHSΜπορεί

Από την άλλη ο Αστέρας Τραγαίας του Νίκου Βλησίδη, δεν πάει σίγουρα για τουρισμό στην Σαντορίνη, καθώς όπως έδειξε και στο παιχνίδι με τον Πανθηραϊκό, (όπου ναι μεν ήταν ακίνδυνος αλλά παρουσιάστηκε πολύ διαβασμένος), μπορεί αν βρεθεί σε καλή μέρα να χτυπήσει οποιοδήποτε ματς.

Μάλιστα δεν πρέπει να ξεχνάμε το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, όπου ενώ ο Αστέρας βρισκόταν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, τελικά ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ με 3-2, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την ποιότητα που διαθέτει.

Ο Αστέρας Τραγαίας δεν αναμένεται να έχει ελλείψεις. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι: Κουζούμης, Βάιλας και Ζώρζος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares