Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013 16:08

Όλα έτοιμα στο ντέρμπυ των δυτικών Κυκλάδων

Ντέρμπυ με πολλές ιδιαιτερότητες θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή στην Σίφνο μεταξύ του τοπικού Πανσιφναϊκού και του Α.Ο. Σερίφου.

SIFNOS-XORHGOI-AGONONΟι δύο ομάδες που από πέρυσι κοσμούν με τη παρουσία τους το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, αναμένετε να δώσουν το 100% των δυνάμεων τους για να ικανοποιήσουν τους σιφνιούς και σερφιώτες φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο του Θόλου.

Και οι δύο ομάδες όπως μας τόνισαν, θα προσπαθήσουν να πάρουν τη πολυπόθητη νίκη που πάντα σε ένα γειτονικό ντέρμπυ έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Και οι δύο προέρχονται από ήττες μέσα στην Πάρο, ο Πανσιφναϊκός από τον Νηρέα με 3-1 και ο ΑΟ Σερίφου από την Ένωση με 7-0.

SERIFOS XORHGOI 2013

Από την ομάδα του κ. Δημητριάδη θα απουσιάσει ο μέσος Μπιρπανάγος Δημήτρη ο οποίος προέρχεται από μια επέμβαση στα μάτια ενώ δεν θα βρίσκεται στο γήπεδο και ο στρατευμένος Κίτσαλης Αλέξανδρος.

Από τους σεριφιώτες ο κ. Παλαιός δεν θα έχει πιθανότατα στην διάθεσή του τον Μαγουλά Αντώνη, ενώ την ομάδα αναμένεται να ακολουθήσουν και αρκετοί φίλαθλοι του ΑΟΣ.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 13:30 θα οι διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ. Δρόσος, Βαρθαλίτης και Βασάλος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares