Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 00:34

Ηττήθηκε από την Λανς ο Παναθηναϊκός, αλλά παραμένει «ζωντανός» στην υπόθεση πρόκριση

Η Λανς νίκησε τον Παναθηναϊκό 2-1 στην πρώτη τους μάχη στο Μπολέρ-Ντελελί, πετυχαίνοντας δύο γκολ με τους Φρανκόφσκι και Σαίντ, με τον Φώτη Ιωαννίδη με το απίθανο γκολ που πέτυχε στο 53' να κρατά το τριφύλλι ζωντανό ενόψει της ρεβάνς για την πρόκριση στο League Stage του Conference League.

Η Λανς προηγήθηκε στην πρώτη της τελική στο 4' με τον Φρανκόφσκι. Ο Σοτοκά με ωραία σέντρα βρήκε τον Πολωνό φουλ μπακ και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο γκολ των Γάλλων πέτυχε ο Σαίντ στο 34'. Μετά από ωραία αντεπίθεση ο Τόμασον βρήκε τον φορ της Λανς μέσα στην περιοχή, αυτός αρχικά νικήθηκε από τον Ντραγκόφσκι, αλλά σκόραρε σε δεύτερο χρόνο.

Η Λανς έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 22' λόγω αποβολής του Μεδίνα. Ο αμυντικός της Λανς πάτησε άσχημα τον Μπακασέτα και ο διαιτητής τον απέβαλε αφού είδε τη φάση μέσω VAR.

Το γκολ για τους πράσινους ήρθε στο 53' με την υπέροχη ατομική ενέργεια του Φώτη Ιωαννίδη που πλάσαρε σωστά τον Σαμπά.

Το δεύτερο σκέλος της μάχης τους είναι στο ΟΑΚΑ και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί μια εβδομάδα μετά, στις 29 Αυγούστου στις 21:00.

Λανς: Σαμπά, Γκραντίτ, Μεδίνα, Ντάνσο, Φρανκόφσκι, Τόμασον (90' Μεντί), Ντιούφ, Μασάδο (90' Τσάβες), Ντα Κόστα (26' Κουσάνοφ), Σοτόκα, Σαίντ (69' Ρεμί).

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (67' Βαγιαννίδης), Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Τσέριν (85' Γερεμέγεφ), Αράο (80' Μακσίμοβιτς), Τετέ (67' Πελίστρι), Τζούριτσιτς (80' Λημνιός), Μπακασέτας, Ιωαννίδης.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares