Σάββατο, 08 Ιουνίου 2024 11:47

Βαρύ πένθος στον Παναθηναϊκό: Πέθανε ο Πάρης Δερμάνης - Ο θρυλικός φροντιστής της ομάδας μπάσκετ

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, μετά την είδηση του θανάτου του Πάρη Δερμάνη. Ο “αιώνιος” φροντιστής του τριφυλλιού” έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών έπειτα από μία μεγάλη μάχη που έδινε τον τελευταίο μήνα.

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού έγινε φτωχότερη. Ο θρυλικός φροντιστής της ομάδας για 17 χρόνια (!), Πάρης Δερμάνης, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών, έπειτα από μία μεγάλη μάχη που έγινε για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο εκλιπών είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1/5), όταν η αποστολή του Παναθηναϊκού ήταν στο Βελιγράδι για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι για τα πλέι οφ της Euroleague.

Με τη βοήθεια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τις κινήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο Πάρης Δερμάνης νοσηλεύτηκε αρκετά σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Σερβίας και στη συνέχεια ήρθε στην Αθήνα, όπου τελικά κατέληξε το πρωί του Σαββάτου (8/6).

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (8/6) σε ηλικία 60 ετών.

Η ψυχή των αποδυτηρίων μας έδωσε μια γενναία μάχη από την 1η Μάϊου, αλλά δεν τα κατάφερε. Η διοίκηση, οι αθλητές, οι προπονητές και όλοι οι εργαζόμενοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είμαστε συντετριμμένοι καθώς χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά και τους οικείους του. Δεν υπάρχουν λόγια…

Καλό ταξίδι Πάρη μας…

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares