Κυριακή, 09 Ιουλίου 2023 09:44

Πρίντεζης για Σλούκα: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι - Ο Παναθηναϊκός πήρε έναν παίκτη-νικητή»

Αδιαμφισβήτητα η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό αποτελεί τη μεγαλύτερη είδηση των ημερών και μέχρι στιγμής του φετινού καλοκαιριού στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, με τον Γιώργο Πρίντεζη να εξηγεί από τη Σύρο πως ο καθένας αντιμετωπίζει τις καταστάσεις όπως πιστεύει καλύτερα για εκείνον.

Η επιλογή του πρώην πλέον γκαρντ του Ολυμπιακού να υπογράψει για τα επόμενα τρία χρόνια με τους «πράσινους» έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, με τον καθένα να έχει το δικαίωμα να εκφράσει την άποψη που τον εκπροσωπεί. Αυτό έκανε και ο Γιώργος Πρίντεζης, ο αρχηγός-σύμβολο για τον Ολυμπιακό, στο περιθώριο του Stoiximan Aegeanball Festival, την μπασκετική γιορτή που έχει ιδρύσει ο ίδιος στο νησί του, τη Σύρο.

Ερωτώμενος για τη μεταγραφή του Σλούκα στον Παναθηναϊκό, ο Πρίντεζης απάντησε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ο κάθε άνθρωπος είναι μεγάλος, παίρνει τις δικές του αποφάσεις. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Τα δάχτυλα του χεριού δεν είναι όλα ίδια. Ο καθένας αντιμετωπίζει τις καταστάσεις όπως πιστεύει εκείνος καλύτερα για την οικογένεια του, για τον εγωισμό του. Για αυτά που πιστεύει ότι μπορεί να κάνει.

Πήρε μια απόφαση, σίγουρα ο Κώστας για να πάρει αυτή την απόφαση τη σκέφτηκε με την οικογένεια του. Ο καθένας κάνει αυτό που πραγματικά πιστεύει καλύτερο για εκείνον.

Η κίνηση να πάρει ο Παναθηναϊκός τον Κώστα τον βοηθάει πάρα πολύ και στο ελληνικό κορμό και αγωνιστικά και ουσιαστικά πως η ομάδα βάζει έναν παίκτη με νοοτροπία νικητή».

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares