Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 14:46

Η «βόμβα» της δεκαετίας: Στον Παναθηναϊκό ο Σλούκας!

Μεταγραφική κίνηση με έντονο «θόρυβο» από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ενεργοποίησε και επίσημα την... βόμβα του καλοκαιριού, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Σλούκας είναι πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο Θεσσαλονικιός γκαρντ ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα κι έγινε έτσι ο 17ος παίκτης στην ιστορία που «μεταπηδάει» από τον έναν αιώνιο στον άλλο. Ποιο είναι το χρονικό της πολύκροτης υπόθεσης, από τις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, τις δηλώσεις για τον χρόνο του, μέχρι το απόγευμα της 8ης Ιουλίου που έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των τελικών του πρωταθλήματος και την κατάκτηση του φετινού τίτλου από τον Ολυμπιακό κι ενώ οι πανηγυρισμοί στο στρατόπεδο των Πειραιωτών είχαν ξεκινήσει, ο ίδιος ο παίκτης φρόντισε να δηλώσει πως πρέπει να συζητηθούν ορισμένα πράγματα για να παραμείνει στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός του έδειξε με κάθε τρόπο πως τον ήθελε και για τα επόμενα χρόνια και μετά την επιστροφή του από τις διακοπές του, κανονίστηκε το ραντεβού που όλοι περίμεναν με τους προέδρους των «ερυθρόλευκων», αδερφούς Αγγελόπουλους.

Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, ο Σλούκας πέρασε την πόρτα των γραφείων της εταιρείας Arcadia και ξεκίνησε η συνάντηση όπου θα κρινόταν το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Αυτή διήρκησε για τέσσερις και βάλε ώρες, ωστόσο δεν βγήκε τελικά «λευκός καπνός», καθώς οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν, με τον Σλούκα να δηλώνει αποχωρώντας: «Έγινε πολύ εποικοδομητική συζήτηση. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ των δύο πλευρών. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Προφανώς θα ενημερωθείτε αν θα υπάρξει νέο ραντεβού. Σας ευχαριστώ που μείνατε εδώ τέσσερις ώρες».

Τελικά νέο ραντεβού δεν υπήρξε και λίγες μέρες αργότερα, την Πέμπτη 6 Ιουλίου ο Σλούκας έδωσε την αρνητική του απάντηση στον Ολυμπιακό κι αποτέλεσε οριστικά παρελθόν από την ομάδα. Οι φήμες για τον επόμενο σταθμό του άρχισαν να εμφανίζονται και ως πιθανότερος προορισμός αναφερόταν η Φενέρμπαχτσε. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός που όπως φαίνεται είχε προσεγγίσει τον παίκτη αρκετές φορές τις προηγούμενες ημέρες, επέμεινε μετά το τελικό διαζύγιο με τον Ολυμπιακό και με την τελευταία του πρόταση απέσπασε το «ναι» του 33χρονου γκαρντ, με μια πρόταση που ξεπέρασε τα 9 εκατ. ευρώ για την επόμενη τριετία.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας και την επισημοποίηση της μετακίνησής του στον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με σχετική ανάρτηση στο instagram ανέφερε: «Ούτε καμία αρπαγή έγινε ούτε τίποτα. Από κάτι τέτοια σχόλια δυστυχώς ξεκινάει η βία. Σε έναν επαγγελματικό χώρο μια ομάδα αποφάσισε γιατί δεν ταιριάζει στα πλάνα της να αφήσει ουσιαστικά ελεύθερο έναν αθλητή της και μια άλλη τον πήρε.

Οι εποχές που ομάδες και αθλητές ήταν είτε δεμένοι είτε εγκλωβισμένοι έχει περάσει προ πολλού. Εμάς ούτε μας νοιάζει ούτε μας απασχολεί σε ποια ομάδα ήταν ο κάθε αθλητής και ούτε είναι κριτήριο επιλογής .Προσπαθούμε να φέρουμε ότι καλύτερο υπάρχει ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και ο Κώστας είναι η ιδανική περίπτωση ανθρώπου και αθλητή να ηγηθεί της προσπάθειας αυτής. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο».

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares