Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 23:21

Σάρωσε τα πάντα υψώνοντας την γαλανόλευκη στα ουράνια η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Με όπλο τη θέληση και δύναμη της ψυχής της, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πήρε το 2ο χρυσό στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καθώς μετά τα 35 χιλιόμετρα βάδην τερμάτισε πρώτη και στα 20 χιλιόμετρα καταφέρνοντας μοναδικό επίτευγμα.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη δακρύζει ξανά, γιατί το έκανε ξανά…

Τέσσερις ημέρες μετά τη νίκη της στα 35 χιλιόμετρα βάδην, τερματίζει πρώτη και στα 20 χιλιόμετρα και γράφει ιστορία.

Γίνεται η μοναδική Ελληνίδα αθλήτρια που κατακτά δύο χρυσά μετάλλια σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Στο βροχερό Μόναχο, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πήρε στις πλάτες της τη γαλανόλευκη σημαία και την ανέβασε πιο ψηλά από όλες. Την ανέβασε στην κορυφή της Ευρώπης.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε σταθερό ρυθμό και ήλεγχε τις δυνάμεις της στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Μετά το 14ο χιλιόμετρο, ωστόσο, ξεκίνησε την επίθεσή της και με χρόνο 1 ώρα, 29 λεπτά και 3 δεύτερα σημείωσε ατομικό ρεκόρ.

Έβγαλε φωτογραφίες… Μοίρασε αυτόγραφα… Το πανηγύρισε με την ψυχή της… Έχει κάνει ένα ανεπανάληπτο double, είναι η Βασίλισσα του ευρωπαϊκού βάδην. Μια Βασίλισσα που το μόνο που χρειάζεται… είναι μια μπύρα!

Τα όλε στην ελληνική αποστολή συνεχίζονται και η αποκατάσταση της Αντιγόνης ξεκίνησε.

Επόμενο ραντεβού,στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, μόνιμος στόχος η κορυφή, το χρυσό μετάλλιο.

Από μία υπεραθλήτρια, που στα 38 χρόνια, συνεχίζει να γράφει ιστορία… με γαλανόλευκο φόντο.

Από το τσιπουράδικο της Καρδίτσας η σπουδαία αθλήτρια κατάφερε να μας φθάσει στα ουράνια. Η μητέρα της, οι αδελφές της, όλη η οικογένεια, φίλοι και γείτονες αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα πανηγυρίζουν για την ασύλληπτη επιτυχία για την οποία χρειάστηκαν πάρα πολλές θυσίες…

 

Από την Καρδίτσα στα ουράνια

Δίχως έλεος ήταν η προπόνησή της λέει η μητέρα της. Μέρα νύχτα δίχως σταματημό και την ίδια στιγμή, η 38χρονη αθλήτρια εργαζόταν στην οικογενειακή ταβέρνα. Έπρεπε να δουλεύει για να συντηρηθεί η ίδια και η οικογένειά της.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η αθλήτρια δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει πίσω… Είχε αποφασίσει να μην τα παρατήσει ποτέ…

Αγωνίστρια από τα 12 της χρόνια

Ό,τι πέτυχε η μεγάλη αθλήτρια το κατάφερε χωρίς οικονομική βοήθεια, με την πορεία της να ξεκινά από τα 12 της χρόνια.

Το τσιπουράδικο έχει πάντα πολύ δουλειά, όμως σήμερα ήταν το απόλυτο σημείο συνάντησης. Μάλιστα είχε τόσο κόσμο που η μητέρα της πρωταθλήτριας δεν πρόλαβε να δει την απονομή, όπως λέει χαμογελώντας.

«Τα θέλω μας δεν έχουν ηλικία». Έξι λέξεις. Η στάση της ζωή της. Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη τα κατάφερε ξανά. Μόνη της με πείσμα, υπομονή, επιμονή και αθόρυβη δουλειά.

«Σήμερα έδειξε τι εστί Αντιγόνη»

Μεγάλη χαρά επικρατεί στην Καρδίτσα, στον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη. Στο MEGA μίλησε η μητέρα της χρυσής αθλήτριας, η οποία δήλωσε πως… πίνει καμιά μπύρα για να συνειδητοποιήσει τη νίκη της κόρης της!

«Έχω βγάλει φτερά και πετάω! Ξεπέρασε τα πάντα σήμερα. Έδειξε τι εστί Αντιγόνη. Το έδειξε σε εμένα που την γέννησα, όχι στον κόσμο», δήλωσε η μητέρα της.

«Σήμερα δεν πίστευα ότι θα είναι στην πρώτη θέση…», εκμυστηρεύτηκε η μητέρα της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη. «Όταν είδα τι κάνει… τρελάθηκα!».

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αφιέρωσε το μετάλλιό της σε όσους πίστεψαν σε εκείνη και τις ικανότητές της, ενώ η οικογένειά της προετοιμάζεται για να την υποδεχτεί.

Πηγή: MEGA

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares