Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 19:56

Η Γαλλία σκόνταψε στην Ουγγαρία

Η Ουγγαρία σήμερα «κράτησε» ως το τέλος και δημιούργησε τη μίνι έκπληξη, υποχρεώνοντας σε ισοπαλία 1-1 την πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία στη γεμάτη «Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης, για τη 2η αγωνιστική του ΣΤ΄ ομίλου του EURO 2020.

Έτσι, οι Μαγυάροι έμειναν ζωντανοί στη διεκδίκηση της πρόκρισης των νοκ άουτ παιχνιδιών, κάτι που θα συμβεί αν νικήσει την Τετάρτη (23/6) τη Γερμανία.

Στο 17΄ η κεφαλιά του Μπαπέ, από σέντρα του Ντιν πέρασε μόλις άουτ, στο 31΄ ο Μπαπέ έστρωσε στον Μπενζεμά, ο οποίος σούταρε με το «μυτάκι», στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα έξω από την εστία, ενώ την ίδια κατάληξη είχε σουτ του Μπαπέ στο 33΄.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο αριστερός μπακ Φιόλα έπαιξε το «1-2» με τον Ρόλαντ Σάλαϊ, νίκησε στο σπριντ τον Βαράν και με πλασέ νίκησε τον Λιορίς και άνοιξε το σκορ, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στην εξέδρα.

Στο β΄ ημίχρονο Ντεσάν έκανε ακόμη πιο επιθετική την ομάδα του, περνώντας τον Ντεμπελέ αντί του αρνητικού Ραμπιό και ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα «άγγιξε» το γκολ στο 59΄, όμως το σουτ μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι.

Από βολέ του Λιορίς στο 66΄, ο Μπαπέ βγήκε στην πλάτη της άμυνας, προχώρησε και από δεξιά γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή. Ο Όρμπαν δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο επερχόμενος Γκριεζμάν την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1.

Ο Μπαπέ στο 69΄ αστόχησε από δύσκολη θέση, ενώ ούτε το σουτ του Καντέ στο 72΄ βρήκε στόχο. Η Ουγγαρία ανασυγκροτήθηκε, ο Ντεσάν έβγαλε από το ματς Μπενζεμά και Πογκμπά και ο Γκουλάτσι στο 82΄ σταμάτησε τον Μπαπέ, στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares