Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 22:25

Για πάντα στο λιμάνι ο Πρίντεζης, ανανέωσε με δάκρυα! [vid]

Η σημαία παραμένει στο ιστό της και θα κυματίζει περήφανα! Ο Συριανός Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε ότι θα τελειώσει την καριέρα του στον Πειραιά αφού συμφώνησε με τη διοίκηση και θα συνεχίσει με τον Ολυμπιακό για τρία ακόμη χρόνια!

Ο διεθνής φόργουορντ έκανε πράξη όσα είχε εκφράσει πολλάκις στο παρελθόν, αφού συνεχώς τόνιζε την αγάπη του για την ομάδα και τη διάθεσή του να παραμείνει σε αυτή.

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκαν με τον 32άχρονο φόργουορντ και τα βρήκαν μέσα σε λίγη ώρα.

Την περισσότερη ώρα συζήτησαν για το μέλλον της ομάδας, για τα λάθη που έγιναν και είναι προς διόρθωση και γενικότερα έκαναν μία αποτίμηση της χρονιάς που ολοκληρώθηκε.

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Πρίντεζης αρνήθηκε προτάσεις από Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα με πολύ περισσότερα χρήματα, αφού λειτούργησε με το συναίσθημα και όχι οικονομικά κριτήρια.

Ο υπαρχηγός της ομάδας ήταν συναισθηματικά φορτισμένος, αφού μετά τις υπογραφές ξέσπασε σε κλάματα!  

Οικονομικοί όροι δεν έγιναν γνωστοί, ωστόσο το συμβόλαιο είναι κλειστό τριετές με συνολικές απολαβές που ξεπερνούν περίπου τα 3.500.000 ευρώ.

printezis_ananeosh2.jpg

Δακρυσμένος Πρίντεζης: «Θα κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»!

Αυτό που ακολούθησε μετά την υπογραφή της επέκτασης συνεργασίας του Γιώργου Πρίντεζη με τον Ολυμπιακό για τρία ακόμη χρόνια δεν περιγράφεται με λόγια.

Ο υπαρχηγός των Πειραιωτών εξερχόμενος των γραφείων της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ δήλωσε «θα κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό» και λύγισε.

Συναισθηματικά φορτισμένος, επέστρεψε πάλι στα γραφεία, όπου και έμεινε λίγα λεπτά, καθώς ξέσπασε σε κλάματα.

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Μιλούσαμε για αρκετή ώρα. Σας είχαμε μέσα στον ήλιο και σας ευχαριστώ που περιμένατε. Κάναμε μία πάρα πολύ ωραία κουβέντα και σίγουρα όλοι καταλάβαμε τα λάθη μας και το τι έφταιξε και τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιον τίτλο. Με χαροποίησε πολύ ο τρόπος που μιλήσαμε. Συμφωνήσαμε σχεδόν κατευθείαν για την επόμενη τριετία και θα είμαστε και πάλι μαζί. Και για μένα είναι πολύ μεγάλη χαρά γιατί έτσι όπως δείχνει το πράγμα θα τελειώσω εδώ την καριέρα μου», ήταν τα λόγια του.

«Όλα πήγαν καλά. Έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει. Σας ευχαριστώ πολύ», συμπλήρωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Πηγή: gazzetta.gr

4_354.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares