×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 01:07

Ατρόμητος και Ολυμπιακός «παίζουν για τον Λεωνίδα»

Αφιερωμένοι στη μεγάλη μάχη που δίνει ο πρώην ποδοσφαιριστής των υποδομών του Ατρόμητου, Λεωνίδας Κουτσούκης θα είναι  οι αγώνες που θα δώσει το Σάββατο ο Ατρόμητος στο γήπεδο «Νταμάρι» για το Attica Cup.

Με σύνθημα «παίζουμε για τον Λεωνίδα» οι ομάδες Κ11, Κ12, Κ13, Κ14 και 16 του Ατρόμητου θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες του Ολυμπιακού στο πλαίσιο του  τουρνουά σε μια πρωτοβουλία στήριξης, ενίσχυσης και ενθάρυνσης του Λεωνίδα Κουτσούκη, η περιπέτεια υγείας του οποίου έχει κινητοποιήσει όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα της χώρα μας.

Οι γονείς όλων των τμημάτων του Ατρόμητου, όχι μόνο δηλαδή των πέντε ομάδων που θα παίξουν, θα συνεισφέρουν οικονομικά προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό που θα δοθεί στην οικογένεια του Λεωνίδα για τα έξοδα νοσηλείας που είναι δυσβάσταχτα.

Αξίζει να τονιστεί ωστόσο η ηθική υποστήριξη της ομάδας του Ολυμπικού σε αυτή την πρωτοβουλίας ανθρωπιάς καθώς βάσει προγράμματος η σειρά των αγώνων επρόκειτο να γίνει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Όταν όμως ζητήθηκε από τους Τόλη Αποστόλου και Θανάση Κασπίρη η αλλαγή έδρας για την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου σκοπού η ερυθρόλευκη πλευρά ανταποκρίθηκε θετικά χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το Σάββατο λοιπόν ο Ατρόμητος (και ο Ολυμπιακός) θα είναι με τον Λεωνίδα. Τον αληθινό μαχητή της ζωής που όλοι ευχόμαστε και είμαστε σίγουροι ότι θα βγει νικητής!

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares