Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 23:55

Στη Σύρο ο Ολυμπιονίκης Reitz, πρόσκληση και σε Έλληνα

Την που ώρα η Σαντορίνη και η Νάξος περιμένουν την απάντηση του Λευτέρη Πετρούνια, η Σύρος θα φιλοξενήσει έναν Γερμανό χρυσό Ολυμπιονίκη της σκοποβολής, τον Christian Reitz.

Ο Γερμανός χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο, Christian Reitz θα φιλοξενηθεί από τον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης για μια εβδομάδα στη Σύρο, στα πλαίσια της προώθησης που γίνεται στην τουριστική Γερμανική αγορά.

Το γεγονός σχολιάστηκε και από τον ίδιο τον Δήμαρχο του νησιού, ο οποίος ανάρτησε το ακόλουθο σχόλιο στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο fb: ''O χρυσός Γερμανός Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, Christian Reitz, φιλοξενείται για μια εβδομάδα στη Σύρο, στο πλαίσιο της προωθητικής καμπάνιας μας στη γερμανική αγορά! Τηλεοπτικά δίκτυα και ΜΜΕ της Γερμανίας, θα καλύψουν την παραμονή του και θα φιλοξενήσουν τις εντυπώσεις του από το νησί μας''.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι ο Δήμαρχος κ. Μαραγκός έχει αναλάβει μεγάλο κομμάτι της τουριστικής προώθησης της Σύρου, καθώς μετά από δική του επιθυμία έχει αναλάβει την θέση του προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού, όπου έχουν γίνει σπουδαία βήματα προόδου προς όφελος του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμος Σύρου περιμένει και άλλους Γερμανούς Ολυμπιονίκες, ενώ ακολούθησε το παράδειγμα της Σαντορίνης και της Νάξου, καλώντας στο νησί Ολυμπιονίκη της Ελληνικής αποστολής, με της πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα είναι γένους θηλυκού.

14114849_585399778298232_3416707773988753022_o.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares