Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012 01:51

Το ανθρώπινο πρόσωπο του Α.Ο Σύρου.

AOS STH MITROPOLH 660

Σε μια ζεστή και πολύ λιτή ατμόσφαιρα στη Ιερά Μητρόπολη της Σύρου στη περιοχή Αγίου Νικολάου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του σεβασμιότατου Μητροπολίτου κ. Δωρόθεου Β’ με αντιπροσωπία από το Αθλητικό Σύλλογο Σύρου.

Η ομάδα της Σύρου με πρωτεργάτη τον πρόεδρο κ. Φώσκολο, συγκέντρωσαν τρόφιμα και ειδή πρώτης ανάγκης, που ήταν μια ευγενική χορηγία του "Σουπερ Μάρκετ Βιδάλης" και τα παρέδωσαν στην Ιερά Μητρόπολη.

Από την ιερά Μητρόπολη τα αγαθά θα μοιραστούν σε άτομα που τα έχουν πραγματικά ανάγκη, καθώς και στα δυο μεγάλα γηροκομεία του νησιού της Σύρου.

Με την κίνηση αυτή η οικογένεια του Α.Ο Σύρου θέλησε να δώσει έστω λίγη χαρά σε κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι ιδιαίτερα αυτές τις ιερές μέρες των εορτών νιώθουν ξεχασμένοι και μόνοι.

Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε αξίζουν τα εύσημα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομάδας της Σύρου και ελπίζουμε να δούμε και άλλες τέτοιες κινήσεις από διάφορα σωματεία και φορείς του νησιού της Σύρου.

Ο Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος Β΄ αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μελή της ομάδος, καθώς και τους Δημοσιογράφους, επίσης τόνισε ποσό σημαντική είναι αυτή η κίνηση και έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές της.

Στη συνεχεία ως ελάχιστη ανταμοιβή για την κίνηση τους αρχικά χάρισε στον κ. Φώσκολο μια εικόνα του Άγιου Νικόλαου. Στους παρευρισκόμενους δώρισε κάποια φλουριά, που συνοδεύτηκαν με ευχές για ένα δημιουργικό και γεμάτο υγεία νέο έτος.

Ο Μητροπολίτης επίσης πρόσφερε γλυκά και αναψυκτικά μέσα σε ένα κλίμα χριστουγεννιάτικης κατάνυξης και εξέφρασε την επιθυμία του να ανταποδώσει την κίνηση αυτή, με την παρουσία του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.

Ο κ. Φώσκολος μετά το τέλος της εκδήλωσης δήλωσε:

« Η σημερινή μέρα ήταν μια μέρα που δεν θα πρέπει να ξεχαστεί από κανέναν μας, σήμερα ο Α.Ο. Σύρου προσπάθησε και πιστεύω κατάφερε να δώσει έστω και λίγη χαρά σε κάποια άτομα που πραγματικά την έχουν ανάγκη. Ελπίζω και αλλά σωματεία να πράξουν παρομοίως, καθώς θεωρώ υποχρέωση όλων μας είναι να στηρίζουμε όπως μπορούμε τον συνάνθρωπο μας. Η ομάδα μας και η οικογένεια που λέγεται Α.Ο Σύρου, εκτός από τις αθλητικές δραστηριότητες έχει και κοινωνικές ευαισθησίες. Μπορώ να υποσχεθώ ότι όποτε έχουμε τη δυνατότητα θα πράττουμε παρόμοιες πράξεις και εκτός εορτών. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το "Σουπερ Μάρκετ Βιδάλης" για όλα τα προϊόντα που μας πρόσφερε. Εύχομαι ένα ευτυχισμένο νέο έτος γεμάτο υγεία και χαρά» .

AOS STH MITROPOLH 5

AOS STH MITROPOLH 1AOS STH MITROPOLH 2AOS STH MITROPOLH 3AOS STH MITROPOLH 4

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares