Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 23:28

Θερμή υποδοχή από τους Μυκονιάτες στον Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση [pics]

Στη Μύκονο βρέθηκε σήμερα ο Αν. Υπουργός Αθλητισμού Γ. Βρούτσης, συνοδευόμενος από την Ολυμπιονίκη μας στην ξιφασκία Δώρα Γκουντούρα και την Ολυμπιονίκη στο μπάσκετ Αναστασία Κωστάκη.

Οι Μυκονιάτες επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Υπουργό, ο οποίος εκπροσωπεί την Κυβέρνηση στις καθιερωμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Αποδόσεως της Κοιμήσεως Θεοτόκου και παράλληλα με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και του αθλητισμού του νησιού.

Ο κ. Βρούτσης θα συναντήθκε με το Δήμαρχο Μυκόνου Χρήστο Βερώνη, τους Αντιδήμαρχους Πέτρος Σταυρακόπουλο, Μαρσούλα Χανιώτη, Κωνσταντίνο Σαχά, Δήμήτρη Κουτσούκο, τον πρόεδρο του Δ.Σ. Σταύρο Γρύμπα τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού Δήμου Μυκόνου Βασίλη Θεοχάρη, τον πρόεδρο της Τοπικής της ΝΔ Γιάννη Θεοχάρη στο Δημαρχείο Μυκόνου.

Στη συνέχεια μετέβη στο κλειστό γυμναστήριο Μυκόνου, στην Άνω Μερά, όπου και συναντήθηκε με τις διοικήσεις και τους παράγοντες τον Αθλητικών Σωματείων.

Σε ανάρτηση του, ο  Αν. Υπουργός Αθλητισμού Γ. Βρούτσης, αναφέρει: 

Στον τόπο μου, στις Κυκλάδες μας, στην ξεχωριστή Μύκονο που γιορτάζει!
Με τον Δήμαρχο Μυκόνου, Χρήστο Βερώνη, τους Αντιδημάρχους και θεσμικούς παράγοντες συζητήσαμε το σχέδιο ανάπτυξης του Αθλητισμού στο νησί!
Υπουργείο Αθλητισμού και Τοπική Αυτοδιοίκηση είμαστε σε αγαστή συνεργασία προς όφελος της νέας γενιάς!
Οι εμβληματικές μεταρρυθμίσεις μας στον Αθλητισμό και τα μελλοντικά βήματα ήταν στο επίκεντρο της ουσιαστικής και εποικοδομητικής συνάντησης με τα αθλητικά σωματεία της Μυκόνου, στο κλειστό γυμναστήριο Άνω Μεράς!
Μαζί μας η Ολυμπιονίκη μας Δώρα Γκουντούρα και η Ολυμπιονίκη μας Αναστασία Κωστάκη
Τις ευχαριστώ από καρδιάς για την παρουσία και τις εμπνευσμένες ομιλίες τους προς τον αθλητικό κόσμο του νησιού

Με ανακοίνωση της η ΑΕ Μυκόνου ευχαρίστησε τον Υπουργό:

ΑΕ Μυκόνου

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Μυκόνου εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον αξιότιμο Αν. Υπουργό Αθλητισμού κ. Ιωάννη Βρούτση.
Ο Υπουργός, με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί μας για τις καθιερωμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Αποδόσεως της Κοιμήσεως Θεοτόκου, συνοδευόμενος από την Ολυμπιονίκη μας στη ξιφασκία κ. Δώρα Γκουντουρά και την Ολυμπιονίκη μας στο μπάσκετ κ. Αναστασία Κωστάκη, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και εκπροσώπους του Συλλόγου μας.
Ο Υπουργός κ. Ιωάννης Βρούτσης άκουσε με προσοχή και αφουγκράστηκε τα αιτήματα και τις ανησυχίες μας σχετικά με την αναβάθμιση των υποδομών στον τομέα του αθλητισμού στο νησί της Μυκόνου.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος

Δείτε φωτογραφικό υλικό

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares