Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 12:38

Νίκος Σακελαρόπουλος: Ψίχουλα αυτά που δίνει ο δήμος στον πρεσβευτή του νησιού, Πανναξιακό

Ο δημοσιογράφος – συγγραφέας, Νίκος Σακελαρόπουλος από τον Πειραιά κάνει παρέμβαση με άρθρο στα social media για τη σχέση της απερχόμενης δημοτικής αρχής με τον Πανναξιακό ΑΟ.

Κι όπως τονίζει χαρακτηριστικά ” Πόσο κρίμα για τα παιδιά που έμειναν εκτός… Ούτε καν στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια συμβάλλει ο Δήμος. Πόσο κρίμα! Λες και δεν υπάρχει η εταιρεία τουριστικής ανάπτυξης, μέσω της οποίας θα μπορούσαν να λυθούν τόσα προβλήματα….”

 

Η παρέμβαση μέσω social media του δημοσιογράφου – συγγραφέα Νίκου Σακελαρόπουλου:

“Ο Πανναξιακός αποτελεί τον σύλλογο «κόσμημα» της Νάξου. Έχει στίβο, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, ιστιοπλοϊκό τμήμα. Εκατοντάδες παιδιά αθλούνται στις τάξεις του και αποφεύγουν λογής λογής κακοτοπιές. Δηλαδή, επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο.

Συνάμα «ταξιδεύει» τη Νάξο σε όλη την Ελλάδα και στις τάξεις της –στην ομάδα στίβου επί παραδείγματι- έχει ή έχουν περάσει αθλητές τεράστιου βεληνεκούς (Δήμητρα Ντόβα, Μαρία Κάσσου – Μαρία Μπελημπασάκη – Ανδρέας Δημητράκης- Πηνελόπη Βασιλοπούλου- Κων. Αναστασίου) και τόσοι άλλοι.

Τα θυμήθηκα αυτά, επειδή από τη Νάξο έμαθα ότι ο Δήμος είναι χαρακτηριστικά απών από τον σύλλογο πρεσβευτή του νησιού. Προσφέρει κάτι ψιλά ετησίως, ως ο σύλλογος να είναι επαίτης. Έμαθα ακόμη, ότι ο Πανναξιακός αναγκάστηκε να πάει με μισή ομάδα στους φετινούς «Αιγαιοποελαγίτικους αγώνες», λόγω οικονομικών δυσχερειών. Πόσο κρίμα για τα παιδιά που έμειναν εκτός…

Ούτε καν στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια συμβάλλει ο Δήμος. Πόσο κρίμα! Λες και δεν υπάρχει η εταιρεία τουριστικής ανάπτυξης, μέσω της οποίας θα μπορούσαν να λυθούν τόσα προβλήματα….

Δεν λέω μη ψηφίσετε τον τάδε ή τον δείνα. Λέω ότι ο Δήμος Νάξου πρέπει να συμβάλλει γενναία στην κινητή διαφήμιση του νησιού, που είναι ο Πανναξιακός. Ανεξαρτήτως ποιος είναι δήμαρχος και ποιοι οι διοικούντες τον σύλλογο… Μακάρι κάποιοι να ξεπεράσουν τις μικρότητες…”

sakelΠοιος είναι ...

Ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε Οικονομικά, πήρε πτυχίο εκτελωνιστή και ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία. Είναι από τους πρωτεργάτες της “Ελεύθερης Ραδιοφωνίας”, με την ενασχόλησή του από το 1987 στο “Κανάλι 1” του Πειραιά και, στη συνέχεια, σε άλλα ραδιόφωνα.

Ασχολήθηκε πολλά χρόνια με την παραγωγή στη δισκογραφία, ενώ στη δημοσιογραφική του πορεία πέρασε πολλά χρόνια στο πολιτικό ρεπορτάζ.
Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής στην εφημερίδα “Sportime”, εκδότης και διευθυντής στην “Αθλητική Ηχώ”, διευθυντής στην “Πειραϊκή Πολιτεία” και διευθυντής στο περιοδικό “Match Ball”.

 

 

Ο Πανναξιακός αποτελεί τον σύλλογο «κόσμημα» της Νάξου. Έχει στίβο, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, ιστιοπλοϊκό τμήμα....

Δημοσιεύτηκε από Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος στις Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares