Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 15:24

Με τον Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση συναντήθηκε ο Πύρρος Δήμας

Συνάντηση συνεργασίας είχε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, με τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, Πύρρο Δήμα.

Ο τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Υπουργό για τα νέα του καθήκοντα και πρόσθεσε ότι η οικογένεια της άρσης βαρών θα είναι στο πλευρό του με προτάσεις και λύσεις για το καλό του αθλητισμού.

Ο κ. Δήμας, επιπλέον, αναφέρθηκε στην πρωτοποριακή διοργάνωση άρσης βαρών, που θα διεξαχθεί το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου στην Αρχαία Ολυμπία, στον τόπο γέννησης των Ολυμπιακών Αγώνων και στο παγκόσμιο μήνυμα της σύνδεσης του αθλήματος με τον ιερό τόπο του Αθλητισμού και των Αξιών του.

Ο κ. Βρούτσης ήταν ενημερωμένος για τη διοργάνωση και τη σημασία της, επιβεβαιώνοντας και τη στήριξη του Υπουργείου Αθλητισμού προκειμένου να καθιερωθούν αυτοί οι διεθνείς αγώνες ώστε να υπάρχει όφελος τόσο για τη χώρα μας, όσο και για το άθλημα.

Η στενή συνεργασία της Ομοσπονδίας με το Υπουργείο Αθλητισμού και τον Υπουργό θα συνεχιστεί, προκειμένου η ελληνική άρση βαρών να επιστρέψει στη θέση που της αξίζει!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares