Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 17:11

Με ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε το «Dappos Summer Class»

Με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προσδοκία και τα παιδιά να γεμίζουν και αυτό το καλοκαίρι με χαμόγελα τις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου ολοκληρώθηκε το τρίτο «Dappos Summer Class».

Χωρισμένη και φέτος σε δύο περιόδους, η πιο αγαπημένη δραστηριότητα των παιδιών έδωσε τη δυνατότητα σε δεκάδες παιδιά του νησιού μας να περάσουν ένα ακόμα δημιουργικό καλοκαίρι, παίρνοντας μέρος σε δραστηριότητες και αθλήματα ειδικά σχεδιασμένα για την ηλικία τους, όπως μπάσκετ, βόλεϊ, ταεκβοντό, πυγμαχία, μουάιτάι, παραδοσιακοί και μοντέρνοι χοροί, θέατρο, εικαστικά, μουσική, γυμναστική και φυσικά πολύ παιχνίδι.

Φυσικά για να πραγματοποιηθεί ένα τόσο όμορφο και απαιτητικό εγχείρημα χρειάστηκε η αρωγή και η συμμετοχή αρκετών ανθρώπων.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους προπονητές, τους εκπαιδευτές, τους εθελοντές και τους εργαζόμενους του Οργανισμού, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε να μπορούν τα παιδιά να απολαμβάνουν με τον πιο οργανωμένο τρόπο τη ξεγνοιασιά του καλοκαιριού.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που μας βοήθησαν σημαντικά προκειμένου να μπορούμε να παρέχουμε ακόμα μία άρτια διοργάνωση. Την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης, τον Αθλητικό Όμιλο Θήρας, το σύλλογο Πάνθηρας – Margarita’s Gymnastics, το σύλλογο πυγμαχίας «Santorini’s Fighters», τον αθλητικό σύλλογο «Βασιλιάς Θήρας», τη Θεατρική Ομάδα Θήρας «Εν οδώ», την Πολιτιστική Ομάδα Αγ. Δημητρίου Μεσαριάς «Μύρο», τη σχολή χορού Μηνδρινού Αντριάνα, τη διαιτολόγο – διατροφολόγο Γαβαλά Μαργαρίτα, το εστιατόριο «Tabasco», το Εθνικό Ωδείο Παράρτημα Θήρας, τη Φιλαρμονική του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ και το τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Ξεχωριστά, ευχαριστούμε το Volcano TV και την κ. Διέλα Γεωργία που έγιναν η αφορμή, ώστε να φτάσει η εικόνα και το κλίμα του «Dappos Summer Class» σε όλους.

Πάνω απ’ όλα όμως αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν ότι πιο πολύτιμο έχουν, επιχειρώντας κι εμείς με τη σειρά μας να τους προσφέρουμε μία ουσιαστική και ποιοτική λύση όσον αφορά στην απασχόλησή των παιδιών τους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο και ακόμα πιο ανανεωμένο «Dappos Summer Class».

Γιατί κάθε παιδί έχει ανάγκη από ένα… αξέχαστο καλοκαίρι!

Χορηγός Διοργάνωσης: Katikies

IMG 0050 1024x683IMG 0076 1024x765IMG 0081 1024x683IMG 0102 1024x724IMG 0124 1024x547

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares