Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 11:33

Πολύτιμες αθλητικές εμπειρίες για τους μαθητές της Κιμώλου στη Μήλο [pics]

Ο σύλλογος Γονέων Δημοτικού Σχολείου Κιμώλου σε συνεργασία με τα «Αθλητικά Μονοπάτια», διοργάνωσε εξόρμηση στη Μήλο με σκοπό τα παιδιά να συμμετάσχουν σε αθλητικές δραστηριότητες με τα τμήματα υποδομής του Παμμηλιακού Αθλητικού Συλλόγου.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, καθώς συμμετείχαν σε προπονήσεις ποδοσφαίρου, στίβου και τένις του Παμμηλιακού, τα μέλη του οποίου άνοιξαν την αγκαλιά τους και φιλοξένησαν άψογα τους μαθητές του γειτονικού νησιού.

Από την πλευρά τους οι μαθητές της Κιμώλου, αποκόμισαν νέες και πρωτόγνωρες για κάποια από αυτά εμπειρίες, ενώ γνώρισαν παιδιά στην ηλικία τους που ασχολούνται συστηματικά με τον αθλητισμό.

Θαύμασαν και αθλήθηκαν στο στάδιο της Μήλου το οποίο είναι κανονικών διαστάσεων, γνωρίζοντας έτσι έναν αθλητικό χώρο που δεν διαθέτει το νησί τους, αλλά θα επιθυμούσαν να έχουν. Τα παιδιά της Κιμώλου εξέφρασαν την ευχή κάποια στιγμή να έχουν και στο νησί τους μια αντίστοιχη εγκατάσταση αλλά και οργανωμένο αθλητισμό.

Το ευχαριστώ:

Η εκπαιδευτικός, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα. Ελένη Γολεγού που λαμβάνει πολλές πρωτοβουλίες στο νησί της Κιμώλου και είχε μεγάλη συμβολή στην όμορφη αυτή εκδρομή, αλλά και οι μαθητές της Κιμώλου έστειλαν το δικό τους ευχαριστώ γι αυτή την ξεχωριστή εμπειρία που έζησαν: 

Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο του Παμμηλιακού κ. Μιχάλη Βαμβακάρη και τους προπονητές, Γωγώ Αλουπογιάννη, Χρήστο Καραγιαννόπουλο, Βασίλη Παππά, Αργύρη Σίδερης, Ιάκωβο Καβαλιέρο που συμπεριέλαβαν και τα δικά μας παιδιά στο πρόγραμμα τους! Αλλά και όλα τα παιδιά του συλλόγου για τη φιλοξενία τους. Είς το επανειδείν!

Ευχαριστούμε και το Σύλλογο Γονέων που έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να έχουμε μεταφορά τόσο από θαλάσσης με ιδιαίτερο δρομολόγιο με την Αγία Μεθοδία όσο και με τη μίσθωση λεωφορείου στη Μήλο.

Το πρόγραμμα ΑΜ υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιαρχος (ΙΣΝ) Stavros Niarchos Foundation και διεξάγεται από την Αναγέννηση και Πρόοδος, υπό την επιστημονική επίβλεψη της A' Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ.

Φωτογραφίες από την επίσκεψη και την εκδρομή:

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares